Divendres 17 de maig: casament, visita de final d’obres al local de la Miralba i míting al Priorat

Divendres 17 de maig: casament, final d’obres al local de la Miralba i míting de Compromís amb la Bisbal al Priorat.

Aquest matí he tingut el goig de casar l’Óscar i l’Ana Belén, veïns de Can Gordei. Tots els casaments són especials i cadascun té la seva història. La història d’avui és que van postposar el casament per la malaltia d’un familiar i l’hem celebrat avui que el familiar podia venir i que ha estat molt feliç. Óscar i Ana Belén, us desitjo molta i molta felicitat!

Al migdia, juntament amb els tècnics municipals, hem anat a visitar el local social de la Miralba, per fer el final d’obra i recepció. Ben aviat ja es podrà obrir!

I per la tarda, continuem amb la campanya electoral! A les 7 de la tarda fem el míting al local social del Priorat. Hem parlat els dos membres de la llista que són del Priorat: el Joan Marc i el Jacint, i després el Feliu, la Leo, la Judith i jo. A l’acabar hem compartit un pica-pica amb els assistents per seguir parlant del Priorat. Una tarda molt agradable entre la cinquantena d’assistents. Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari