Dijous 16 de maig: campanya electoral i Junta de Govern local

Dijous 16 de maig: en plena campanya electoral però sense descuidar l’alcaldia.

Aquests dies no he publicat al bloc per sobrecàrrega de feina entre l’habitual de l’Ajuntament i la campanya electoral de les municipals. Avui, segueixo amb feina però escric al bloc per no deixar-lo durant tants dies!
Aquest matí anem a fer porta a porta al Priorat, que vam començar ahir, i avui l’acabem perquè hi anem un bon grup de gent. Tothom molt amable i receptiu i els hi donem el programa electoral, els paperetes de votació i la invitació pel míting de demà al Priorat.

Al migdia tornem a l’Ajuntament per celebrar Junta de Govern local amb 19 punts a l’ordre del dia:
aprovar l’acta de la sessió anterior
denegar la devolució de fiança d’una llicència d’obres fins que no compleixi amb els requisits
– aprovar un gual
– aprovar el canvi en la titularitat d’un rebut d’escombraries
– dos propostes de plusvàlues
– quatre declaracions d’obres responsables
– aprovar i pagar les subvencions d’entitats culturals, del 2018
– donar compte de propostes de despeses menors
– aprovar el pagament de factures, per un valor total de 172.587,68€
aprovar factures per un valor total de 15.321,15€
– aprovar dos fraccionaments de deute
adjudicació de la gestió del bar de la Festa Major i del bar de la piscina municipal
Durant el mes d’abril s’han licitat aquests dos serveis i avui s’adjudiquen. A la gestió del bar de la piscina s’han presentat dues propostes i l’adjudicatària.
A la gestió del bar de la Festa Major s’han presentat quatre propostes.
contracte menor per l’arranjament del ferm d’un carrer de Can Gordei, per bonys produïts per les arrels d’arbres
Al procés participatiu del 2018 els veïns va decidir, entre d’altres, arreglar els carrers on les arrels dels arbres han provocat aixecament de la calçada. Es va fer una primera fase a finals de l’any passat i va quedar una part de la partida de Can Gordei pendent d’aplicar per continuar arreglant aquests aixecaments produïts per les arrels. Avui aprovem fer l’altra part del carrer Gaià de Can Gordei, amb un cost de 7.795,79€ (IVA inclòs). Comencen la setmana vinent.
conveni de col·laboració amb l’Escola de l’Aigua
Un alumne del Màster en Tecnologia i Gestió del’Aigua, curs 2017/2019, de l’Escola de l’Aigua, està realitzant el Treball Final de Màster dins de l’àmbit de les xarxes de distribució d’aigua potable i ha manifestat el seu interès en treballar com a cas pràctic en l’experiència de l’Ajuntament.
Els Ajuntaments podem establir convenis amb empreses privades per a la gestió d’aspectes d’interès comú, sempre que no tinguin com a objecte prestacions pròpies dels contractes, i que es considera interessant que l’estudiant treballi com a cas pràctic el servei d’abastament d’aigua potable del municipi. Per aquest motiu establim un conveni administratiu per regular la col·laboració entre l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès i l’Escola de l’Aigua per a la realització d’aquest treball de màster en l’àmbit del servei d’abastament d’aigua potable del municipi. Aquest conveni no té repercussió pressupostària i, per tant, no suposa cap despesa per a l’Ajuntament.
contracte menor per la redacció dels projectes bàsics i executius de l’ampliació dels locals socials del Priorat, Esplai i Can Gordei
Aprovem el contracte menor a MR.Arquitectes associats per 6.872,04€ per la redacció del projecte bàsic i d’execució per la reforma i ampliació dels locals socials del Priorat, l’Esplai i Can Gordei.
El local social del Priorat és relativament nou però només compta amb una sala, el que no permet que es realitzin més d’una activitat alhora.
Els locals socials de l’Esplai i Can Gordei tenen molt d’espai exterior però la part construïda és el bar del local social. La proposta és construir-hi una sala polivalent per vàries activitats.
Una vegada tinguem unes primeres propostes dels redactors del projecte, es consensuarà amb les respectives juntes de les associacions de veïns per anar perfilant com han de ser aquests espais nous.

I per la tarda anem a fer el porta a porta a Santa Cristina. També l’acabem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari