Diumenge 12 de maig: míting a l’Esplai i missa a l’ermita de Fàtima

Diumenge 12 de maig: matí de míting a l’Esplai i tarda de missa a l’ermita de Fàtima.

A dos quarts de 12 del migdia comencem el míting a l’Esplai. Hi anem bona part de la llista, que expliquem les propostes als veïns i veïnes de l’Esplai que ens acompanyen. Després compartim un pica-pica i seguim parlant. Un matí profitós i agradable a l’Esplai!

Per la tarda anem, com cada any, a la missa a l’ermita de Fàtima. Demà és la Verge de Fàtima però han decidit fer la missa avui que és diumenge. Unes quantes veïnes de la Riba endrecen l’ermita i preparen coca i xocolata per compartir després de la missa.
Moltes gràcies a tots i totes les que ho heu fet possible.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari