Dissabte 11 de maig: matí de Clean Up Day i tarda de Feria a l’Esplai

Dissabte 11 de maig: matí de clean Up Day i tarda de Feria a l’Esplai.

Aquest matí, participo un any més del Clean Up Day, organitzat per la Leo Uceda Regidora de Mediambient. És el quart any que s’organitza aquesta activitat des de la regidoria de mediambient i es fa una gran feina!
És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Aquesta és la 6a edició de la campanya Let’s Clean Up Europe!, la 4a a la Bisbal, i se celebra del 10 a 12 de maig de 2019. Nosaltres ho celebrem avui 11 de maig.
Enguany netegem el torrent des de l’alçada del Punt Verd fins a la timba i hem recollit molt i molt, fet que és negatiu perquè vol dir que encara queda molt per fer per conscienciar a tothom.

Per la tarda anem cap a l’Esplai per gaudir de la Feria que s’organitza al local social de l’Esplai.
Arribem a l’última actuació, molt animada i ens quedem una estona més gaudint de la festa i conversant amb els veïns. Felicito a l’Associació de veïns i als qui porten el bar per la organització!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari