Dimecres 8 de maig: desestimat el contenciós presentat per la regidora no adscrita i ERC contra l’Ajuntament

Dimecres 8 de maig: Junta de Govern al Consell Comarcal, desestimat el contenciós presentat per la regidora no adscrita i ERC contra l’Ajuntament i seguim presentant candidats de Compromís amb la Bisbal.

El passat mes d’agost es va celebrar un Ple extraordinari per la moció de censura presentada per la regidora no adscrita i els regidors i regidores d’ERC. La van presentar a començaments d’agost entre els 5 regidors d’ERC i la regidora del PSC, proposant la Sra. Maguy com alcaldessa. Entre el dia que van presentar la moció de censura i el dia que es va celebrar el Ple, el grup local del PSC va expulsar del partit la Sra. Maguy, passant a ser regidora no adscrita.
El dia del Ple de moció de censura on es proposava com alcaldessa la Sra. Maguy (regidora amb menys vots obtinguts el 2015), tant els regidors d’ERC com la regidora no adscrita no van votar al·elegant el que deia el secretari de la corporació.
El secretari va llegir i explicar la normativa on diu que no són vàlids, en una moció de censura, els vots d’aquells regidors que en el moment de votar no estan sota les mateixes sigles en les què es van presentar.
Per tant, la moció no va prosperar.
Durant la tardor la regidora no adscrita i els regidors i regidores d’ERC van presentar un contenciós administratiu als jutjats contra l’Ajuntament, al·legant que s’havien vulnerat els drets fonamentals de la regidora no adscrita.
Doncs aquest contenciós no prospera, perquè des del jutjat no veuen vulneració dels seus drets fonamentals perquè no va votar, ningú li impedia que votés al Ple.
Aquesta sentència no és ferma i això vol dir que tant la regidora no adscrita com els regidors i regidores d’ERC poden recórrer i allargar-ho tot una mica més.
Però el que és clar és que el secretari va fer la seva feina correcta durant el Ple i no va vulnerar els drets de la Sra. Maguy.
Crec que ara es comença a entendre aquesta ràbia en publicacions a les xarxes socials amb insults, faltes de respecte, mentides i demés que està publicant la Sra Maguy (que es presenta amb una candidatura d’Ara la Bisbal) …

Anem endavant i amb optimisme, i seguim presentant candidats i candidates de Compromís amb la Bisbal, en els enllaços podeu accedir a la presentació del Pere Saumoy i de la Marta Coleto.

A les 8 del vespre tenim Junta de Govern al Consell Comarcal, una Junta amb tres punts, que serà de les últimes Juntes de govern d’aquesta legislatura.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari