Dimarts 7 de maig: assisteixo al LocalTic de Cunit i seguim presentant els membres de la candidatura de Compromís amb la Bisbal

Dimarts 7 de maig: participo per segon any consecutiu al LocalTic de Cunit i seguim presentant, a través de les xarxes socials, els candidats de la candidatura de Compromís amb la Bisbal.

Aquest matí assisteixo a la IV edició del Congrés Localtic 2019 a Cunit. Un congrés molt interessant organitzat per l’Ajuntament de Cunit, on es presenten projectes d’innovació i modernització del món públic, de gestió del canvi i adaptació a les obligacions, d’empoderament públic i d’smartcities i smartdrones.
Hem arribat a les 9 del matí a Cunit, amb la benvinguda institucional a càrrec de la Monserrat Carreras Alcaldessa de Cunit, Xavier Salvadó Regidor TIC, Marga Bonmatí Pérez Directora Gerent Consorci AOC i David Ferrer i Canosa Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.
A continuació una ponència magistral a càrrec d’Emilio Duró, conferenciant i assessor d’empreses que ens ha donat una lliçó dela importància de ser feliç a la vida i explicant-ho d’una manera senzilla i amb molt d’humor. Si mai teniu ocasió d’escoltar-lo, no us ho perdeu!
Hem seguit amb un tema de plataformes digitals per les administracions públiques, a càrrec de Gestiona. Gestiona és l’empresa amb la que l’Ajuntament de la Bisbal tenim el gestor digital de documents.
Fem una pausa per esmorzar i parlar amb els assistents.
Després de la pausa i d’agafar forces, continuem amb la conferència d'”Inteligència Artificial a l’Administració Pública: oportunitats i amenaces”, a càrrec de Concepción Campos Doctora en dret, Secretària d’administració Local, Codirectora de Red Localis i Presidenta de Mújeres en el Sector Público. Ha estat molt i molt interessant!
El congrés continua però jo marxo que a la Bisbal tenim feina!

Ja us vaig convidar a seguir el bloc de Compromís amb la Bisbal, i ara hi anem afegint la presentació dels diferents membres de la candidatura. Fins ara hem presentat:
El Jacint Ràfols com a suplent número 10, la Joana Calvet com a suplent número 9, el Salvador Arbonès com a suplent número 8, la Ma Lluïsa Ariño com a suplent número 7 i el Ferran Garcia com a suplent número 6. Voleu escoltar-los?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari