Divendres 3 de maig: Junta de Govern Local, casament, tast de truites al Racó de la Gent Gran, inici de la Feria de Can Gordei i nou llibre

Divendres 3 de maig: Junta de Govern Local, casament, tast de truites al Racó de la Gent Gran, inici de la Feria de Can Gordei i començo nou llibre.

Avui a les 11:00h celebrem Junta de Govern local amb tretze punts a l’ordre del dia:
– aprovar l’acta de la Junta anterior
– una baixa a l’activitat de música i dues de zumba
– devolució d’una fiança d’obres
– tres llicències d’obres menors
– una llicència d’activitat
– modificació de titular de la taxa d’escombraries d’una activitat per canvi de propietari
– pròrroga d’una plusvàlua
– dues targetes d’aparcament per discapacitats
– i aprovació de factures per un import total de 47.249,18€

Just acabar la Junta, pujo a la sala de Plens per celebrar el casament del Jaume i la Natàlia. Sempre dic que és de les feines més boniques de l’alcaldia i ho segueixo dient, i més quan coneixes la parella. Em fa molta il·lusió casar-los. Moltes felicitats Jaume i Natàlia!!

Per la tarda vaig al Racó de la Gent Gran, on han organitzat un tast de truites. Les persones que van per les tardes a fer activitats, han portat truites i hem fet un berenar. Totes boníssimes: de verdures, de bacallà, de mongetes i moltes més, fins i tot una de dolça molt original i molt bona! Passem una bona estona compartint berenar, conversa i rialles!

A quarts de 9 del vespre anem cap al local social de Can Gordei on la Comissió de Festes organitzen la Feria de Can Gordei. Llàstima que plou i desllueix la festa, però se celebra igualment dins amb alguns canvis.
Han penjat més de 300 flors de paper per decorar la pista i no hi falta ni un detall! Tenim una gran comissió de festes que, amb molta il·lusió i treball, ens ofereixen una gran festa!
Faig el pregó dins el bar i després sopem. A l’acabar, comença l’actuació del Grupo Jindama però marxem de seguida perquè és tard i el cap de setmana ple d’activitats!

Al vespre començo un nou llibre, “Las hijas de la villa de las telas“, d’Anne Jacobs, que és un dels de hem vaig comprar per Sant Jordi. Ahir vaig acabar el llibre “El millor d’anar és tornar” de l’Albert Espinosa i us el recomano molt! Al començament em va sobtar molt perquè és molt diferents dels que m’he llegit d’ell. Però de seguida t’atrapa i et fa pensar en la vida, la mort, l’amor, el perdó i el futur. Llegiu-lo!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari