Dimecres 24 d’abril: coneixem les candidatures per les municipals, dinar amb el Conseller de Territori i sostenibilitat, convocatòries de Junta de Govern i Ple i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres 24 d’abril: es publiquen les llistes que concorren a les eleccions municipals, dinem amb empresaris i el Conseller Damià Calvet, tanquem i enviem les convocatòries de Ple extraordinari i Junta de Govern i cap al Consell Comarcal.

El primer que he fet aquest matí quan m’he llevat ha estat mirar el BOP de Tarragona per veure les llistes que ens presentem per les eleccions municipals del mes de maig. Ens presentem cinc llistes, una més que al 2015. Ara no és el moment d’analitzar-les en detall al bloc, però realment val la pena mirar-les una per una per saber qui forma part de cada una, veure la gent que no té cap problema en anar en una llista i després en una altra, en alguna es nota que s’ha fet de pressa i corrents,… interessant!
Les cinc llistes que ens presentem són: Compromís amb la Bisbal, ERC, PSC, Ara La Bisbal del Penedès i FIC.

Al migdia he acompanyat a uns quants empresaris bisbalencs a dinar amb el Conseller de Territori i sostenibilitat, Damià Calvet. Ha estat un dinar molt interessant, compartit amb altres empresaris de la comarca, amb qui hem pogut compartir preocupacions, idees, …

Per la tarda signem els temes que falten i convoquem la Junta de Govern per aquest divendres al matí i Ple extraordinari pel dilluns 29 d’abril a les 10:00h, amb el següent ordre del dia:
1.- Sorteig de les meses electorals per les eleccions del 26 de maig (municipals i europees)
2.- Reconeixement extrajudicial de crèdits
3.- Donar compte del Decret d’alcaldia d’aprovació del pla pressupostari a mig termini
4.- Donar compte de l’informe d’estabilitat pressupostària
5.- Donar compte del Període Mig de Pagament del 1r trimestre de 2019
6.- Donar compte dels Decrets d’alcaldia

Entre dilluns i dimarts que ve havíem de convocar un Ple pel sorteig de les meses electorals pel 26 de maig, i aprofitem per afegir-hi altres punts a l’ordre del dia.

Com que hem de fer les dues convocatòries avui, arribo tard al Consell Comarcal i ja no sóc a temps d’assistir al Ple, però sí a la Junta de Govern Local. Avui la Junta no la celebrem a la seu del Consell sinó a l’escola de música, per aprofitar que ja s’hi era del Ple.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari