Dilluns de Pasqua, 22 d’abril: aplec a Santa Cristina, dinar amb la colla i repartim invitacions per la presentació de llista per les municipals

Dilluns de Pasqua, 22 d’abril: dilluns de Pasqua seguim amb la tradició d’anar a l’ermita de Santa Cristina, dinar amb la colla i per la tarda començar a repartir les invitacions per la presentació de la llista de la setmana que ve.

Si és dilluns de Pasqua, toca aplec a l’ermita de Santa Cristina. La major part de la colla pugen a peu, com marca la tradició, i en cotxe pugem quatre per portar tots els preparatius de la paella de dinar i per si plou i hem de baixar tots en cotxe.
A l’arribar fa vent però no plou, a les 12 del migdia entrem a l’ermita per la missa. L’ermita plena de gent, i després de la missa cantem els goigs de Santa Cristina i tot seguit la Coral ens canta caramelles.

Sortim de l’ermita i ballem unes quantes sardanes mentre el temps aguanta! Al final decidim no quedar-nos a fer la paella i menjar-la a l’ermita, pel mal temps i baixem a casa nostra. Som uns 25 de colla que compartim una boníssima paella feta pel Santi i compartim converses i rialles.
És dels pocs anys que no dinem a Santa Cristina!

 

A quarts de vuit del vespre quedem per començar a repartir les invitacions per la presentació de la llista per les properes municipals. La presentació serà el dimecres 1 de maig a les 19:30h a la Societat. Si els voleu conèixer, guardeu-vos el dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari