Diumenge 14 d’abril: diumenge de Rams i faig anys!

Diumenge 14 d’abril: diumenge de Rams i celebrem el meu 46è aniversari!

M’agrada fer anys (un cada any!) per poder celebrar-lo amb la família, amics i coneguts. Rebre els felicitacions de tothom i poder compartir aquest dia, és el millor! Enguany 46, anem pujant però sempre com ara!

A quarts d’una del migdia anem cap a l’església per la benedicció dels Rams, on el mossèn acompanyat pels cants de la Coral enceten els actes de Setmana Santa.
Després de la benedicció a la plaça de palmes, palmons i branques d’olivera i llorer, entrem a l’església per la missa del diumenge de Rams. Quan acaba la missa deixem, com altres assistents, el palmó al Santíssim per aquests dies.

Avui celebrem l’aniversari del Marc i el meu, cada any el celebrem junts! El Marc va fer els anys la setmana passada i jo avui. I anem a dinar a Cal Barretet, a Castellet, en un entorn bonic. Dinem molt bé però el millor sempre és la companyia de tota la família!

I per la tarda, faig festa: juguem una partida al Trivial i després a mirar una pel·lícula: “Grease”, que ja és tot un clàssic!

Moltes gràcies a tothom qui m’ha felicitat per l’aniversari, ja sigui en persona, per whatsapp, per facebook o per messenger! Sóc molt afortunada de tenir-vos per amics!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari