Dissabte 13 d’abril: matí al Priorat i l’Esplai i migdia i tarda a Llorenç amb JuntsXCatalunya

Dissabte 13 d’abril: esmorzar al Priorat, aperitiu a l’Esplai i migdia i tarda a l’acte electoral de JuntsXCatalunya i presentació de llista a Llorenç del Penedès.

Aquest matí anem al Priorat on l’Associació de veïns del Priorat, organitza un esmorzar amb col·laboració de l’Ajuntament. Ja fa temps que van comentar que, quan fos primavera, volien estrenar les barbacoes mb un esmorzar popular, ja que aquestes barbacoes s’han fet gràcies als pressupostos participatius del 2018. La Marta Ramírez, de la Xurreria bonamassa, és qui ha estrenat les barbacoes coent les salsitxes per l’esmorzar, després a dins el local l’Associació prepara els plats i recull els tiquets. Un esmorzar molt bo amb molt bona companyia a part que el bon temps acompanya!
Durant l’esmorzar, a fora hi ha l’agent informadora de la campanya de recollida de brossa orgànica que lliurava els cubells d’orgànica al Priorat. Ben aviat el Priorat i la resta d’urbanitzacions, tindran contenidors d’orgànica i, per tant, contribuiran al reciclatge! Gràcies a la regidora de mediambient Leo Uceda per tenir enllestida la recollida d’orgànica a urbanitzacions abans del 2021 que és quan ja serà obligatori!

Del Priorat marxem a l’Esplai perquè del local social organitzen un dinar de porc senglar i actuació de sevillanes. Hi anem la Leo, el Feliu, la Judith i jo i fem l’aperitiu mentre s’acaba de coure el porc senglar. La Leo i el Feliu es queden a dinar però la Judith i jo tenim un altre dinar, però el Luís i la Lili, amables com sempre, ens ofereixen una tapa del dinar perquè la provem. Boníssim!!

Com deia, la Judith i jo anem a Llorenç a dinar amb el David Bonvehí, convidat pel Jordi Marlès de Llorenç i d’altres companys i companyes del PDeCAT de la comarca. Un dinar, companyia i conversa molt agradables!
Tornem a casa però a quarts de 7 de la tarda la Judith, el Joan i jo tornem a ser a Llorenç per l’acte electoral de JuntsXCatalunya, amb en Ferran Bel, el Jordi Marlès i el David Bonvehí. Després de l’acte electoral, el Jordi ens presenta la llista amb què aniran a eleccions municipals, una llista formada per grans persones. Felicitats i endavant Jordi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari