Dijous 11 d’abril: acomiadament la Cristina, una persona plena de bondat que es desvivia per la família, la música i la Bisbal, les seves passions

Dijous 11 d’abril: dia trist pel comiat de la Cristina.

Avui dijous enterrem la Cristina Solé Poch amb un funeral a l’alçada del millor homenatge que li podem oferir totes les persones que l’estimem. Els que la coneixíeu segur que estareu d’acord amb mi que era bona persona, riallera, sempre disposada a ajudar, col·laboradora, … Una llarga malaltia se l’ha emportat i mai l’oblidarem!

Aquesta tarda, amb l’Aniol, anem de voluntaris a l’escola per vendre llibres per Sant Jordi. A part de vendre llibres, aprofitem també per comprar-ne!

Al vespre la Judith, el Joan i jo anem al Vendrell per preparar la penjada de cartells d’inici de la campanya de les eleccions generals. A les 12 de la nit ja som a la Rambla amb els tres candidats del PDeCAT del Baix Penedès per JuntsXCatalunya: Jordi, Rafa i Judith. La primera penjada de cartells és un moment bonic on, enguany s’afegeix el parlar de les municipals ja que ens apleguem gent dels diferents municipis de la comarca. Comencem!

 

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari