Dimecres 3 d’abril: fa 40 anys dels primers ajuntaments democràtics i enllestim les negociacions per la RLT i el conveni

Dimecres 3 d’abril: 40 anys d’ajuntaments democràtics i tanquem una gran feina feta pels treballadors municipals.

Avui es commemoren els 40 anys d’Ajuntaments democràtics, el 3 d’abril de 1979 van ser 9 membres del consistori que van agafar un gran repte per fer de la Bisbal el municipi que tenim ara. Eren el Joan Poch d’alcalde i 8 regidors, cinc dels quals van participar dissabte passat en la taula rodona (l’Heribert de Ca la Marcona, el Ramon guiló, el Joan de la Sala , el Martí de cal frare i el Joan Cornellà). Un agraïment molt especial a tots els bisbalencs i bisbalenques que, durant aquest 40 anys, han format part del consistori bisbalenc.

Mig matí i mitja tarda l’hem dedicat a la RLT (Relació de llocs de treball), conveni pels treballadors, calendari laboral i horari. Ja he comentat en altres entrades al bloc que el 2017 vam contractar una empresa especialitzada en aquests temes i, fins a finals de l’any passat, no va tenir una primera proposta. No és fàcil fer una Relació de llocs de treball per primera vegada en un ajuntament amb diferents tipologies de contractes, amb personal que ha accedit a la plaça a través d’un procés de selecció i d’altres que no, amb sous diferents, … Per tot això ho hem volgut preparar molt i molt bé. Al desembre del 2018 ja vam explicar-ho al personal, tant laboral com funcionari, i aquests van escollir un representant (un de personal laboral i un de personal funcionari). I hem arribat a avui, amb l’última reunió al matí amb els representants per tancar-ho i deixar-ho a punt d’aprovar per Ple. Moltes gràcies Salvador i Susana per ser tan receptius i per la vostra implicació!
Aquesta tarda hem convocat a un regidor d’ERC i la regidora no adscrita per explicar-los com ha anat el procediment. En aquesta reunió hi han assistit també l’empresa que l’ha confeccionat i els representants dels treballadors.
Hem fet molt bona feina!!

A les 7 de la tarda tenim assemblea comarcal del PDeCAT per escollir els candidats de la comarca a les eleccions europees. Tenim uns mesos electorals a tope!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari