Divendres 29 de març: visita a la Fundació Santa Teresa per acabar la 2na setmana de l’empresa i ocupació i la Judith i la Leo acaben el Postgrau en administració local!

Divendres 29 de març: últim dia de la 2na setmana d’empresa i ocupació amb visita a la Fundació Santa Teresa i la Judith i la Leo acaben el postgrau de govern local de la UAB.

Aquest matí tenim l’últim acte de la 2na setmana de l’empresa i ocupació sota el fil conductor de “polígons inclusius”. A dos quarts d’11 del matí marxem cap al Vendrell per visitar la Fundació Santa Teresa, on hi estem dues hores amb les explicacions del director José Carlos Eiriz i del responsable Josep Gilabert. Dos guies de categoria dels que estaries hores escoltant com expliquen la història, el funcionament i el dia a dia a aquest centre. Després de l’explicació hem visitat la major part de les instal·lacions i quan marxàvem, tots els que han vingut han quedat sorpresos de la gran riquesa humana, formativa i de vida que tenim al costat de casa! Una experiència brutal!

Per la tarda la Judith i la Leo assisteixen a l’últim dia del Postgrau en administracions locals a la UAB, amb l’ACM (Associació Catalana de Municipis), que van començar el 2017. Avui els ha fet el lliurament dels diplomes l’alcalde de Sant Climent de Llobregat i membre de l’executiva de l’ACM, l’Isidre Sierra.

Han estat dos cursos anant cada quinze dies a l’autònoma els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. Jo el vaig fer fa uns anys i el recomano a tothom qui és regidor o alcalde. S’aprèn molt.
La Judith i la Leo s’han implicat moltíssim en aquest postgrau i n’estic molt orgullosa!
La formació és bàsica sempre i sigui quin sigui el sector, però en el cas de la política local crec que és imprescindible, perquè tractes molts temes: urbanisme, mediambient, serveis socials, atenció a la ciutadania, carreteres, comunicació, seguretat, contractacions, personal, festes, cultura, ensenyament, serveis, pressupostos, … i els que arribem a regidors o alcaldes tenim els estudis o no d’alguna de les àrees però mai de totes. I per aquest motiu és molt important aquest postgrau perquè toques tots els temes de part de professionals de la universitat i dels ajuntaments. A part dels companys i companyes del curs, de diferents partits polítics, amb qui acabes fent amistat.
Estic molt orgullosa de la Judith i la Leo perquè, a part d’aquest Postgrau, han estat aquests quatre anys fent formacions d’un o dos dies sobre diferents temes. Formar-se per aplicar els coneixements i experiències al servei de la Bisbal, amb il·lusió, alegria i treball. Què més es pot demanar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari