Dijous 28 de març: dia de la 2na setmana de l’empresa i ocupació dedicat a les empreses

Dijous 28 de març: dia de la 2na setmana de l’empresa i ocupació dedicat a les empreses dels polígons industrials i les institucions.

Avui a dos quarts de deu del matí estem al Restaurant Les Planes, al polígon industrial Les Planes Baixes, per començar el matí de “polígons inclusius“. Comencen a arribar les empreses i també els organismes i institucions com el director de l’oficina del SOC del Vendrell, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, el gerent i el responsable de formació de la Cambra, la directora dels Serveis Territorials d’empresa i coneixement de la Generalitat a Tarragona, …
Primer en Josep Ma Canyelles ens fa una classe magistral sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social, una conferència molt interessant i de la que segur que tots en traurem molt de profit!
Tot seguit esmorzem, mentre compartim converses entre els assistents. Després passem a parlar d’Integra’ls, començant per l’Isidre Also de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), el José Carlos Eiriz de la Fundació Santa Tecla i jo mateixa.
Acabades les explicacions passem un vídeo de la primera experiència d’Integra’ls començada aquest mes de febrer, amb explicacions de l’empresa Bugaderia Neutral, la Cambra de Comerç de Tarragona i SOM Bisbal. Després del vídeo, són l’Arantzazu de SOM Bisbal, l’Àngels de Bugaderia Neutral i en Josep Oriol de la Cambra de Comerç. I ens expliquen com han viscut aquest procés. Acabem, com no podia ser d’una altra manera, amb una copa de cava!
És un matí sensacional!

Per la tarda seguim amb les empreses i, a l’auditori del CMC, l’empresa GCR Group, ens explica com és l’empresa i què és el que fan. Ens ho explica molt i molt bé en Miquel Alegret Director comercial de GCR Group. És molt interessant conèixer una empresa internacional i pionera que tenim al costat de casa.
L’any passat va ser Idiada qui ens va obrir les portes i avui GCR Group. Moltes gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari