Dimecres 27 de març: Fira d’ocupació, Dones d’empresa i Consell d’alcaldes

Dimecres 27 de març: Fira d’ocupació i Dones d’empresa dins la 2na setmana de l’empresa i ocupació i Consell d’alcaldes al Consell Comarcal.

A quarts de 10 del matí comença la Fira d’ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona i SOM Bisbal. És el segon any que organitzem aquesta fira que està molt i molt bé. Tenim la sort de comptar amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona!
L’auditori està ple quan presentem la fira! Després les empreses assistents fan les diferents presentacions i es continua amb una xerrada. Segueixen amb un esmorzar que prepara el forn Aresmar i la Fira segueix. Els assistents poden gaudir d’una altra xerrada i d’una part molt important que és poder asseure’s amb les empreses. A la sala de dalt del CMC cada empresa té un espai on poden parlar i entrevistar als assistents interessants.
Una activitat estrella d’aquesta setmana!

A dos quarts de 7 de la tarda tenim Consell d’alcaldes al Consell Comarcal, amb cinc punts a l’ordre del dia. Un Consell d’alcaldes que acabem passades les 7 de la tarda.

A les 7 de la tarda comença la taula rodona organitzada per Dones d’Empresa on no hi puc ser quan comença però que tant la Judith com la Leo i el Feliu hi són una estona abans per rebre els assistents. Jo arribo cap al final.
Una taula rodona amb tres dones emprenedores i amb èxit: la Mary Herrera del Petit Bistrô de Segur de Calafell, la vendrellenca Glòria Planas de Yola Organitza i la bisbalenca Cristina Bundó de Mas Llagostera. Tot i la poca estona que les he pogut escoltar, m’han transmès la passió que senten per la seva feina, la constància i il·lusió en la innovació constant i el fer territori. Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres i gràcies també a Dones d’Empresa i la FEGP per organitzar-ho i ser-hi!
Després acabem amb un sopar a peu dreta càrrec de l’Ull de Llebre. Gran vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari