23 i 24 de març: cap de setmana amb les fotografies de la candidatura per les municipals, sopar del club d’escacs de la Societat, els 3 Tombs i partit de la Bisbalenca

23 i 24 de març: fotografies de la candidatura per les municipals, berenar-sopar del club d’escacs de la Societat, gran festa dels 3 Tombs i partit de futbol de Joventut Bisbalenca.

Dissabte 23 de març a la tarda fem les fotografies de la candidatura per les municipals de maig. Una sessió fotogràfica fantàstica on hem rigut molt! Un pas més de la preparació per les eleccions!

A quarts de vuit del vespre anem al berenar-sopar de final de temporada dels escacs a la Societat. Una secció molt important de la Societat que any rera any participen al torneig per equips, on vaig formar-ne part fa anys aprenent a jugar a escacs i després participant a campionats i torneigs, d’on guardo molts bons records. Ara n’aprenen els meus fills. Una vetllada amb bon menjar i millor companyia!

Diumenge 24 de març al matí i migdia arriben els grans 3 Tombs a la Bisbal. Una festa on fa mesos que hi treballa la Judith, regidora de cultura, amb el suport dels membres de l’antiga associació dels 3 Tombs de la Bisbal, abans que l’ex-alcalde prohibís celebrar aquesta festa (sembla que no pugui ser, oi??).
Avui el temps acompanya i tots podem gaudir d’aquesta gran festa. A les 8 del matí els voluntaris ja arriben per indicar als carros on han d’anar i ajudar en el que convingui. El Ball de Diables de la Bisbal ja fa estona que preparen brasa perquè l’esmorzar estigui a punt. Comparteixo esmorzar amb l’equip de govern, l’alcalde de Llorenç i el grup de grallers de la Societat. És difícil calcular quanta gent vindrà a esmorzar perquè els tiquets es venen allà mateix, i s’han fet més de 300 racions després d’anar a buscar més salsitxa i cansalada. Disculpeu els que us heu hagut d’esperar per esmorzar, l’any que ve millor! Moltes gràcies al Ball de Diables!
A l’era i després a la Plaça Catalunya, les Tresines munten la parada per recollir diners per la caixa de solidaritat. Gràcies per ser-hi sempre!
I les gitanes ja venen els tortells de Sant Antoni, tortells fets al Forn de les Escales i al Forn Aresmar, tots boníssims! Gràcies Gitanes per vendre els tortells amb el vostre “salero”!

Comença el recorregut amb la Glòria Ruiz Navarro d’abanderada. El primer carro és el de Sant Antoni, portat pels dos Joans (Joan Cañís i Joan Benach). Veiem cavalls i carros de tota mena, fent tot el recorregut i aquest any amb la tradicional pujada i baixada a la Riba. Ha estat fantàstic!
Durant el primer tomb el Mossèn ha beneït els carros i cavalls amb els carreters i genets treient-se el barret o gorra en el moment de la benedicció en senyal de respecte. Gràcies Mossèn!

El grup de grallers i tabalers de la Societat han acompanyat als 3 Tombs durant tot el recorregut. Gràcies per la vostra col·laboració!

I al final donem els records, que són ampolles de vi del sindicat i un clauer fet a mà per la Ma Àngela Saumoy. Ens ha acompanyat el Rafa de Calafell i el Quim nin. Moltes gràcies als dos!

Un matí on gaudim de la festa i sentint-me orgullosa del voluntariat i les entitats bisbalenques per ser-hi sempre, amb una rialla a la cara!

Al migdia anem a dinar al restaurant Ull de Llebre, per celebrar Sant Josep. El restaurant ben ple i dinem el menú de cap setmana amb alguna varietat introduïda que fan que segueixi essent un gran restaurant.

Sortim ben tips i la Judith, la Leo i jo anem cap al camp de futbol municipal per veure el partit entre Joventut Bisbalenca i l’Arboç en el campionat de tercera catalana grup 3. Un partit important on joventut Bisbalenca ha perdut, però que han fet un gran joc. No us desanimeu, sempre endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari