Dimarts 19 de març: Sant Josep, dia del pare, constitució de la mesa negociadora per la RLT i completem la llista per les eleccions municipals de maig

Dimarts 19 de març: Sant Josep, dia del pare, constitució de la mesa negociadora per la Relació de Llocs de Treball (RLT) i llista complerta per les municipals.

Avui dia de Sant Josep i dia del pare. A casa dels meus pares tenim dos en un: un pare que es diu Josep. Felicitats dobles!! A casa un pare!! Aquest cap de setmana ho celebrem tal i com es mereixen!

Fa dues setmanes celebràvem una reunió informativa sobre la RLT i avui ja hem constituït la mesa de negociació. Som la secretària, dues persones de l’empresa que ens han redactat la RLT i jo per part de l’Ajuntament, el representant dels treballadors funcionaris, la representant dels treballadors laborals i un representant de cadascun dels dos sindicats majoritaris (UGT i CCOO). Repassem la RLT i prenem nota de les consultes i propostes de modificacions proposades. També hem parlat de la possibilitat d’adhesió a un conveni col·lectiu per tots els treballadors.
Ha estat una reunió intensa però productiva positiva.

Per la tarda i vespre tanquem ja els últims noms de la llista per les municipals del mes de maig. En unes setmanes ja farem presentació però us avanço que és una llista de persones treballadores, honestes i actives. Molt il·lusionada per aquest projecte i molt orgullosa de compartir-lo amb els bisbalencs i bisbalenques que formen part d’aquesta llista i per totes les persones que, no estant a la llista, estan al grup de treball!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari