Divendres 15 de març: assistim al 12è sopar de Dones d’Empresa

Divendres 15 de març: 12è sopar de Dones d’Empresa.

Aquest vespre la Leo i jo assistim al 12è sopar de Dones d’Empresa. Dones d’Empresa és un col·lectiu que va néixer el mes de març de 2008 dins la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès). Són un col·lectiu de més 600 dones emprenedores, empresàries, directives i executives per donar-se suport, compartir experiències i crear xarxa comercial entre elles. També per col·laborar en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i de representació.
L’any passat la tècnica d’ocupació ja hi vam assistir i aquest any hi anem la Leo i jo (pagant cadascú el seu). Enguany se celebra a Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, al Vendrell. El programa és molt interessant, només arribar ens donen la benvinguda les Dones d’empresa amb acompanyament musical de jazz d’Apocadixie Cotton Pickers.
Després passem al menjador on comparteixo taula, entre d’altres, amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Laura Roigé, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès Eva Ma Serramià, l’alcalde del Vendrell Martí Carnicer i el president de la FEGP Martí Sistané.
Comencem amb una taula de diàleg a per exposar una de les principals preocupacions de la majoria de companyies: trobar els perfils professionals més adients. Està presentat per la periodista Magda Bandera, directora del digital La Marea i hi participen tres grans dones i directives de recursos humans d’empreses del Penedès de sectors diferents: Àngels Mas (Idiada), Eva Caraltó (Yaencontré) i Karina Crespo (Grup Ondunova). Molt interessant.
A continuació una magnífica conferència sobre el llenguatge verbal i no verbal de la Sílvia Còppulo, presentadora i directora de El divan (Catalunya Ràdio i TV3).
I comencem un deliciós sopar amb converses molt interessants a la taula.
Quan acabem de sopar tenim els parlaments institucionals del president de la FEGP, la presidenta del Consell Comarcal i l’alcalde del Vendrell. I ja marxem cap a casa després d’una gran vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari