Dimarts 5 de març: reunió a l’Agència Catalana de Residus, entrevista a la ràdio a Hits103 i acabo llibre

Dimarts 5 de març: reunió a l’Agència Catalana de Residus, entrevista a Hit 103 ràdio i començo llibre nou.

Aquest matí anem a reunió, amb la Leo com a regidora de mediambient, a l’Agència Catalana de Residus per entrevistar-nos amb el seu director el Sr. Tost. El motiu és com podem millorar la recollida per oferir un millor servei. Ha estat una reunió molt interessant!

Per la tarda entrevista a Valls a Hit103, amb el programa de “Bat a bat” on entrevisten alcaldes i alcaldesses del territori. L’entrevista és a càrrec d’en Jaume Pros i l’amic David Prats. Una estona molt agradable parlant de la Bisbal i de política. Moltes gràcies Jaume i David per convidar-me! Per acabar el programa em fan triar una cançó i trio la cançó d’en Jaume Sisa “Qualsevol nit pot sortir el sol“. En aquest enllaç trobareu el podcast del programa d’avui 5 de març i el podeu escoltar.

 

Per la nit acabo el llibre gamberro de Jonasson i no puc començar cap llibre! He d’anar a la biblioteca perquè els que tenia pendent de llegir a casa ja estan llegits. Hi aniré demà.
El llibre de “L’assassí que va somiar en un lloc al cel” fa riure molt, és molt gamberro però també hi trobes l’individualisme, el pensar que fas una cosa mal feta perquè la vida ha sigut injusta amb tu i justificant el guanyar diners sense importar res més. M’ho he passat molt bé llegint-lo i també he reflexionat. Recomanable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari