Diumenge 3 de març: diumenge de Carnestoltes a la Bisbal!!

Diumenge 3 de març: Carnaval a la Bisbal!

Diumenge al matí la rua de Carnaval pels carrers de la Vila. Els últims anys ha fet vent o fred però, aquest any que anem tapades, fa calor! Almenys el dia ha fet que sigui més alegre i sense patir pel temps!
Comencem amb el tradicional esmorzar de la colla de carnaval a Cal Gornal, amb salsitxa, cansalada, … per agafar forces per la rua. Moltes gràcies a tothom sobretot a la Teresa i el Josep per obrir-nos les portes de casa seva un any més!
Anem cap a casa a canviar-nos i tornem pel maquillatge i posar-nos a punt. Enguany som 27 i la carrossa fa molta patxoca!
No recordo cap any que totes les colles fóssim tan puntuals com aquest ant i això s’agraeix. Durant tot el recorregut de la rua hi ha molta gent disfressada, moltes comparses i molt bon ambient! Ens fem la foto ja tradicional de la Leo, el Feliu, la Judith i jo disfressats, gaudint del Carnaval al nostre poble.

Al migdia res millor que dinar a l’Ull de Llebre per recuperar forces, gaudir de bon menjar i bona companyia. Però el Carnaval encara no està, ja que per la tarda la Judith i jo anem a la festa infantil de Carnestoltes que organitza Club segle XX al bar del Poliesportiu Municipal, amb animació infantil i xocolatada.

Un any més gaudim d’un cap de setmana de Carnaval a tot el municipi gràcies a les entitats i associacions!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari