Divendres 1 de març: comencem el març amb el Carnaval a l’escola i la rua de Carnaval del Vendrell

Divendres 1 de març: comencem el mes de març amb la preparació de la inauguració de demà, reunions a l’Ajuntament, Carnaval a l’escola i rua de Carnaval al Vendrell.

Avui aclarim els últims preparatius per la inauguració de demà al matí del local social de la Miralba, tot ha d’estar a punt! Durant al matí també tinc vàries reunions amb veïns que sempre, sempre i sempre són molt importants.

Al migdia, anem cap a l’Avinguda Baix Penedès per veure la rua de Carnaval de l’escola. Cada any es fan les disfresses a les classes amb un fil conductor per tota l’escola, però aquest any s’han superat!El tema és les diferents èpoques de la història, tot amb bosses de la brossa, cintes, paper, … Felicitats perquè ha quedat xulíssim!
Després de veure la rua, entrem a l’escola de dalt per escoltar el discurs del rei carnestoltes, a càrrec d’alumnes de 6è de primària, que ho han fet molt bé! Quan acaba el discurs, reparteixen pa amb xocolata per berenar i a l’hora que s’acaba l’escola marxem cap a casa.

Al vespre, seguint la tradició de fa uns quants anys, anem a veure la rua de Carnaval del Vendrell. No la veiem sencera, només una hora però suficient per veure la quantitat i qualitat de les carrosses i comparses. Veiem alguns bisbalencs i bisbalenques que participen en alguna carrossa.
M’agrada el Carnaval!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari