Dijous 28 de febrer: dijous gras amb reunió a Idiada i preparant el Carnaval

Dijous 28 de febrer: acabo el mes amb una reunió a Idiada i acabant de preparar el Carnaval!

Aquest matí el Director General d’Idiada convida a alcaldes de la Mancomunitat de l’Albornar, empresaris i federacions empresarials de zona a una reunió i esmorzar. Ens ha presentat l’empresa amb dades actualitzades i és quan te n’adones de la importància en volum de negoci, de visitants i de personal de la comarca treballant-hi, que és una empresa molt discreta però molt, molt important per nosaltres. És admirable quan expliquen com va començar i fins on han arribat!

Pel vespre anem a la carrossa de Carnaval per acabar de posar la roba que va al voltant i assajar alguns passos de ball. No hem assajat gaire però hem rigut molt!! Tot a punt per començar el Carnaval. Avui és Dijous gras i a l’escola jan han començat amb les ordres del Rei Carnestoltes i amb l’excursió per menjar la truita.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari