23 i 24 de febrer: cap de setmana de convenció municipalista del PDeCAT i de Cicle de cinema Gaudí

23 i 24 de febrer: convenció municipalista del PDeCAT a Vic i Cicle de cinema Gaudí amb la pel·lícula “Petra”.

Dissabte 23 de febrer a les 8 del matí cinc bisbalencs i bisbalenques marxem cap a Vic, per participar en la convenció municipalista del PDeCAT, organitzat a Vic. Arribem aviat i tenim temps de fer un cafè i parlar amb el president del partit, David Bonvehí, i amb alcaldes, alcaldesses i alcaldables del país.
Una vegada tots estem asseguts, comença l’alcaldessa de Vic Anna Erra donant-nos la benvinguda, seguit del Marc Solsosna, alcalde de Mollerussa, i el diputat del Congrés a Madrid Ferran Bel. Després és el torn del Marc Castells, alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, i continuem amb una classe magistral d’en Toni Aira de “4 claus per fer un bon discurs”. Una sessió molt profitosa!
Fem un descans i seguim amb les paraules del president de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) i alcalde del Port de la Selva, Josep Ma Cervera, i del president de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i alcalde de Sallent David Saldoni.
Continuem amb les paraues de l’ex alcaldable per Barcelona Xavier Trias i la candidata Neus Munté, que ens llegeix una carta molt emotiva i decidida del candidat a l’alcaldia de Barcelona Quim Forn.
Acabem amb les paraules del nostre president David Bonvehí. Un matí on compartim experiències amb companys i companyes del partit i d’on sortim amb les piles carregades per continuar amb la feina feta i afrontar les properes municipals.

Diumenge 24 de febrer és últim diumenge de mes i, per tant, toca cinema del Cicle Gaudí avui amb la pel·lícula “Petra”. Avui l’Associació de Dones la Roca Foradada és qui s’encarrega de les entrades. Una tragèdia dirigida per Jaime Rosales i interpretada per Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes i Oriol Pla, qui va guanyar el Premi Gaudí a millor actor sedundari. És una pel·lícula lenta, amb molt de paissatge i que transmet tristesa, solitud, infelicitat i mentira. Una combinació complicada però que val la pena veure!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari