1, 2 i 3 de febrer: aquesta és l’entrada número 1.000 al bloc: cursa solidària, pedregada, 22è cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat, dinar d’aniversari i al cine

1, 2 i 3 de febrer: cursa solidària a l’escola, pedregada el divendres a la nit, primera xerrada del 22è cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat, dinar d’aniversari, al cine amb la pel·lícula Bola de Drac i arribo a la publicació número 1.000 d’aquest bloc!
Cursa1Cursa2
Comencem el mes de febrer en divendres i amb la Cursa solidària a l’escola Ull de Vent, que ja fa anys que organitzen. És un cursa on tots els alumnes de P3 a 6è de primària fan voltes al pati, per cursos, de les 15:15h a les 16:20h i s’acaba amb unes voltes on hi participen tots els alumnes i familiars. Cada any es recullen fons per una causa diferents i enguany és per la Marató de TV3, per la investigació contra el càncer.
Tot estem animant als corredors, des dels més petits fins als més grans, i al final també m’he animat a córrer amb el Magí. Tota la cursa compta amb una Pedregadaspeaker de primer nivell: la Tresa Ma Turdiu, que agafa el micro a l’inici de la cursa i ens anima tota la tarda. Moltes gràcies Tresa Ma!
Divendres a la nit comença a ploure fort i arriba un moment que el soroll ja no és només de pluja. Quan traiem el cap pel balcó quedem parats de la pedra que va caient i deixa els carrers i cotxes ben blancs! Esperem que no hagi afectat a les vinyes i oliveres, i l’endemà queda confirmat que no ha fet el mal que podria haver fet.

Castells1Dissabte 2 de febrer és el dia de la Candelera: “Si la Candelera plora, l’hivern és fora. Si la Candelera riu, l’hivern és viu”. Fa sol iCastells2 vent i, per tant, tenim hivern per setmanes!
Avui a les 7 de la tarda assisteixo a la primera xerrada del 22è cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat, que cada any organitzen el Salvador Ferré i el Josep Anton Ramon. Avui la xerrada es titula “Anàlisis i propostes de les actuacions castelleres” a càrrec d’en Joan Sala i Giner, expresident i excap de colla dels Xiquets de Tarragona. Ha estat molt interessant, fent un repàs dels costums, tradicions i canvis en l’entrada a plaça, ordre d’actuacions, sistema d’actuacions, … Pel títol no sabia ben bé com Focseria i la veritat és que ha estat molt profitosa. A l’acabar, i com sempre per gentilesa de la Societat, coca i cava mentre seguim parlant-ne.
Són dies freds i ve molt de gust encendre el foc a terra i passar-se estona mirant les flames, sense pensar en res. Ambient d’hivern, tranquil·litat i pau!
Aniversari
Bola de dracDiumenge 3 de febrer al migdia celebrem l’aniversari de la meva mare, tota la família amb un gran i bon dinar amb un pastís de nata de postres que està boníssim!
Per la tarda el Magí i jo anem al cine a veure “Bola de Drac Super Broly”, que fan aquest cap de setmana als cinemes i en català. La sala està plena, plena i això que arribant amb temps hem entrat a la sala quan acabava de començar. Hi havia molta cua comprant entrades i crispetes. Per sort, els pocs minuts que ens hem perdut eren el començament de música i lletres. Ha estat bé!

Ara és diumenge al vespre i escric aquesta entrada al bloc que és la número 1.000!! Són 1.000 entrades que, fins al gener de 2015 eren els escrits que enviava als diaris, de gener a maig de 2015 era un bloc enfocat a la campanya de les municipals i que, a partir de llavors, s’ha transformat en el meu diari públic. Un diari on explico el dia a dia d’alcaldessa, de partit i d’algunes vivències personals, en definitiva de mi i de les persones que m’envolten. Tot escrit tenint en compte que és públic i que, per tant, és a l’abast de tothom. Ara ja s’ha convertit una rutina més del dia a dia i que em serveix per fer balanç. Ara a seguir demà amb l’entrada 1.001!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari