Dimecres 30 de gener: presentació del pla d’accions 2019 del Consorci d’enoturisme Penedès i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres 30 de gener: presentació del pla d’accions 2019 del Consorci de promoció turística del Penedès i Junta de Govern al Consell Comarcal.
Enoturisme2Enoturisme1
Aquest matí i fins al migdia, la Judith com a regidora de turisme i jo, hem assistit a la presentació del pla d’accions 2019 del Consorci de promoció turística del Penedès. Un Consorci on l’Ajuntament de la Bisbal hi som presents des del 2017. Aquesta presentació es fa al Vinseum de Vilafranca del Penedès.
Comencem amb un cafè i després amb la benvinguda a càrrec d’en Sergi Vallès, president del Consorci, en Miquel Sàmper, diputat de turisme de la Diputació de Barcelona i en David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme.
Després la Núria Sala, directora del Consorci, ens explica els resultats del 2018 i l’acte de lliurament dels distintius Biosphere, a càrrec d’en Francesc Vila, gerent de turisme de la Enoturisme4Diputació de Barcelona.Enoturisme3
Continuem amb la presentació del pla d’accions per aquest 2019 i de les noves empreses adherides al club enoturisme Penedès.
Ara ve la taula rodona i conclou l’acte l’alcalde de Vilafranca i Delegat del govern del Penedès, Pere Regull. Però no acabem aquí, perquè anem cap a Cal Figuerot on en Joan Badell (President dels Castellers de Vilafranca) i Toni Bach (cap de colla dels Castellers de Vilafranca) ens fan de guies en la visita del nou espai d’interès turístic de la colla a Cal Figuerot. Hi havia estat altres vegades però ara, després de les obres, ha quedat un espai ideal de la colla. Felicitats!
Enoturisme5Enoturisme6Enoturisme7Enoturisme8

ImatgeCCBPA 2 quarts de 9 del vespre cap a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès! Una Junta amb catorze punts a l’ordre del dia: d’ensenyament, ajuts socials, treballs tècnics, sanejament, … serveis per tots els municipis de la comarca, que aquesta és la finalitat del Consell comarcal.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari