Diumenge 27 de gener: matinades, trobada gegantera, escacs, dansa i Gala de premis Gaudí de cinema català

Diumenge 27 de gener: Festa Major d’hivern a la Societat amb matinades, trobada gegantera, escacs i dansa per infants i nit a la Gala de premis Gaudí.
Matinades1Matinades2
El diumenge a 2 quarts de 9 del matí ja som a la Societat per veure començar matinades i preparar els esmorzars per les colles geganteres que participen a la trobada d’enguany. Una mica abans de les 10 del matí ja ho tenim i aprofitem per esmorzar abans no arribin les colles.
Abans de l’inici de la cercavila dels gegants, pujo per veure les partides del campionat d’escacs per equips,  avui de la Societat amb Valls.
A les 12 del migdia comença la cercavila amb molt de compte pel fort vent que comença a bufar, però per sort totes les colles vigilen molt i no tenim cap ensurt.
Una vegada acaba la cercavila, juntament amb el president del grup de geganters i grallers dono els obsequis a les colles participants. Moltes gràcies a la colla per organitzar un any més aquesta trobada!
EscacsGegants2Gegants3Gegants5

A casa ens reunim tota la família per menjar canalons i vedella de Festa Major amb una bona sobretaula, com toca! Ens afanyem per ser a les 5 de la tarda a la Societat perquè la Milena organitza danses pels infants que vulguin. Una tarda distreta!
MilenaMilena1

Gaudí1Però el dia no s’acaba aquí! A les 9 del vespre la Judith, regidora de cultura, i jo arribem al Palau de Congressos de Barcelona per assistir a la 11na Gala dels premis Gaudí de cinema català, tot un luxe!Gaudí2
Ens hi conviden com a Ajuntament que és el segon any que participem del Cicle Gaudí de cinema en català.
Fa il·lusió compartir espai amb actors i actrius catalanes que veus o has vist en sèries de televisió o en les pel·lícules que estem veiem cada últim diumenge de mes dins el cicle de cinema Gaudí!
Primer passem pel photocall i després ens esperem fins que ja podem entrar a l’auditori. Tenim el privilegi de sere a la part central amb una vista perfecte de l’escenari. Quan entrem encara hi ha poca gent, i de seguida veiem el Petitet, el protagonista del documental “El Petitet”, dirigida per Carles Bosch, i de seguida els anem a saludar i a parlar-hi una estona. És una gala que condueix el Mag Lari i, per tant, riem molt!Gaudí3
Es van succeint els lliuraments de premis i, quan en la retransmissió en directe per TV3 fan pauses, a l’escenari tenim actuacions de, entre Gaudí4d’altres, Alfred que va participar a OT i Joan Colomo.
Un moment esperat i emotiu és el lliurament que li fa la Mercè Sampietro al Joan Pere, com a premi Gaudí d’honor d’aquest any.

La Gala acaba a quarts d’1 de la matinada i, llavors, comença un sopar a peu dret però veien que és tard i que demà és dilluns i toca matinar, marxem cap a casa. Hem gaudit d’un gran dia de Festa Major d’hivern acabant amb l’assistència de la Gala Gaudí de cinema català. Cap de setmana intens i cansada però havent gaudit molt!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari