Divendres 25 de gener: assemblea de l’ADF Clot de Bou, nit jove per començar la Festa Major d’hivern a la Societat i començo nou llibre

Divendres 25 de gener: assemblea de l’ADF Clot de Bou i nit jove de la Festa Major d’hivern a la Societat.
ADF1ADF2
Avui divendres a 2 quarts de 9 del vespre la Leo, regidora de mediambient, i jo anem a l’assemblea de l’ADF Clot de Bou que se celebra a la Bisbal. Anem a la biblioteca del CMC on som una vintena de persones entre els tres municipis integrants d’aquest ADF: Albinyana, Masllorenç i la Bisbal. Es repassen varis temes del 2017, 2018, pressupostos, accions fetes i formacions a realitzar, …
L’ADF fa una gran tasca i aquest any estem d’aniversari complint els 30 anys del seu seu naixement. Els primers anys van haver-hi focs molt importants i això els va fer crèixer molt i crèxier bé. Ara, per sort, la tasca és més preventiva, de preparació, d’equipaments i tenint molt clar que la seguretat és primordial. A part, tenen la secció ambiental de la revista “El Marge” que és una gran revista feta per la nostra gent amb temes molt interessants. Tenim el gran privilegi de comptar amb un gran voluntariat molt concienciat i que fa molta feina encara que moltes vegades ni ens n’adonem.
No me’n puc estar de dir que el 2018 les ADF van rebre la Creu de Sant Jordi, per part de la Generalitat de Catalunya. Moltres gràcies ADF Clot de Bou i endavant, sempre endavant!
SocietatFMjove
Aquesta nit comença la Festa Major d’hivern amb les nit jove, que comença a les 12 de la nit a la sala de la societat amb Ràdio Esventada. Hi anem una estoneta i marxem quan comença a arribar el jovent. Felicitats a la Junta de la Societat per mantenir la tradició de celebrar la Festa Major d’hivern, en honor del nostre copatró Sant Sebastià, i per adaptar-la a la realitat de cada època!

A casa començo a llegir un nou llibre, ja que ahir vaig acabar “Rosa de cendra” de la Pilar Rahola. M’ha agradat molt la història barrejada amb fets històrics on alguns, per llibredesgràcia, s’assemblen massa als moments polítics actuals de repressió per part del govern espanyol. L’únic que al final trobo que s’acaba massa ràpid amb les vides de les famílies que surten al llibre, com si faltessin uns quants capítols del què viuen i passen o potser és que pensa fer una segona part. Ja veurem.

Doncs avui començo “L’hereu” de Jo Nesbo, un escriptor noruec amb un thriller dels que m’agraden l’estil  dels últims llibres d’escriptors de països escandinaus. Un llibre que em van regalar pel sant i que promet!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari