Dilluns 21 de gener: 4 anys d’aquest bloc amb 992 entrades fins avui

Dilluns 21 de gener: 4 anys del bloc!

2018-11-16 17.40.33Aquest bloc me’l van portar els Reis d’Orient del 2015, uns Reis amb visió de futur! De seguida vaig començar a escriure notícies de la Bisbal i, quan ja en tenia unes quantes, el vaig fer públic i avui justament fa 4 anys!
He escrit 992 entrades on la primera, tot i que es va publicar al gener 2015, és del juny 2007, ja que vaig començar posant els articles d’opinió i notícies de partit als diaris comarcals. De gener a maig del 2015 les entrades són del dia a dia a l’Ajuntament de la Bisbal com a grup a la oposició, de la llista per les municipals del 2015 i la campanya municipal.
A començaments d’aquesta legislatura vaig canviar-ne el format fent que el bloc fos com un diari comentant fets de l’Ajuntament, del partit, …
M’hi sento molt còmode escrivint i ja forma part de la meva rutina diària abans d’anar a dormir. Espero que en gaudint tant llegint-lo com jo escrivint-lo!

En aquest enllaç podeu llegir la primera entrada que obre el bloc i copio uns paràgraf que, són de fa quatre anys però que sostinc totalment:

L’administració pública és molt complexa i es regeix per diferents lleis depenent dels seus àmbits i àrees d’actuació, però sempre se sobreentén que se segueix la llei per principi. La realitat és que no hi ha cap organisme que la reguli de manera eficient i que hi ha nombrosos buits legals.
Però això no és un motiu per lamentar-se i deixar-ho estar. Al contrari! Cal voler canviar-ho, canviar-ho des de baix, des de la mateixa política local, demostrant que és possible que la bona gent governi i que es compti amb tothom per tirar endavant un gran projecte de poble.
Aquesta és la raó per la qual em presento de candidata per les properes eleccions municipals de 2015, perquè per mi la política és treballar amb entusiasme, amb respecte pels ciutadans, és conservar i millorar tot el que tenim, és escoltar tothom i, sobretot, és treballar perquè la Bisbal sigui el municipi que tots volem.
En resum: passió per La Bisbal!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari