19 i 20 de gener: cap de setmana de final de gravació del curtmetratge a casa i anem al cine a veure “El regreso de Mary Poppins”

19 i 20 de gener: cap de setmana de final de gravació a casa per part de Zolen Films i al cine a veure “El regreso de Mary Poppins”.
curt1curt2
El cap de setmana passat van venir a filmar i aquest cap de setmana acaben. A casa és un dels escenaris d’aquest curtmetratge que estan gravant.  Comencem ben aviat i no paren, tenint el compte la gran preparació tècnica que fa falta per rodar cada escena. Molta professionalitat i il·lusió en tot l’equip, segur que en surt un gran curt! Tinc ganes de veure’l!!

Avui diumenge és Sant Sebastià, el co-patró de La Bisbal. Fa anys que la Societat celebra la Festa Major d’hivern en honor de Sant Sebastià, però aquest any ho celebrem el cap de setmana que ve. Tots a punt per gaudir del proper cap de setmana!!
cineAquesta tarda anem al cine per veure “El regreso de Mary Poppins“, amb una crítica no massa bona però a mi m’ha agradat molt! És una segona part però amb trets grans i alguns de més petits que venen de la primera pel·lícula, amb uns magnífics Dyck Van Dyke (que també surt al final de la d’avui!) i Julie Andrews. En aquesta segona part, segueix sent un món fantàstic i màgic que ens ve a dir que no podem perdre el veure el món amb ulls d’infant. Ben cert!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari