Dijous 17 de gener: Junta de Govern local i sessió informativa dels treballs de redacció del Pla Territorial del Penedès

Dijous 17 de gener: Junta de Govern local, treballant per la pròrroga dels pressupostos i sessió informativa dels treballs de redacció del Pla Territorial del Penedès.

A les 10 del matí fem Junta de Govern amb 15 punts a l’ordre del dia on aprovem:
– l‘acta de la Junta anterior
permís d’obres per reformes d’habitatge
– tres règims de comunicació d’obres menors
canvi de titularitat d’una activitat econòmica
llicència de primera ocupació
baixa d’una alumna a zumba
el padró fiscal pel 2019 de la taxa de cementiri, per un total de 7.129€
– l’alta d’un gual
– la targeta d’aparcament per discapacitats
– la renovació d’un comptador solidari d’aigua
contracte menor pel menjador de la llar d’infants
pagament de factures per un total de 271.461,46€
Amb la secretària i la tresorera, aquest migdia hem estat repassant el pressupost 2018 i la normativa per saber exactament les partides prorrogables per aquest 2019. És cert que no podrem fer inversió però ho estudiem a fons per poder executar el màxim de projectes tot i la pròrroga, ja que els vots en contra del pressupost d’ERC i la regidora no adscrita, van fer que no es pugui fer inversió. Satisfeta d’aquestes hores de feina amb dues grans professionals com són la Susana i la Bet!

Penedès1A les 6 de la tarda vaig a l’EMMPAC (Escola Municipal de Música Pau Casals) per assistir a la sessió informativa dels treballsPenedès2 de redacció del Pla Territorial del Penedès. Sessió presidida pel Jaume Casañas, que intervé en el grup de treball d’aquest Pla com a geògraf i gran coneixedor del territori, l’Eva Ma Serramià, presidenta del Consell Comarcal, i en Josep Armengol, sub-director general d’Acció territorial i de l’hàbitat urbà de la Generalitat de Catalunya.
El Sr. Armengol ha explicat que estan en la primera fase inicial del Pla, i més tenint en compte que la Vegueria Penedès està formada per 4 comarques pertanyents a 3 territoris amb 3 plans territorials (Central, Camp de Tarragona i àrea metropolitana) i s’han d’agafar els 3 plans amb el què diu per cada comarca, mirar la situació actual i estudiar-la a fons: urbanitzacions, indústries, infraestructures, … i començar a plantejar estratègies. Després venen les altres fases com són exposicions públiques, participació, … però han volgut fer aquestes presentacions a cada comarca per explicar el punt inicial i poder resoldre dubtes i qüestions.
Moltes gràcies al Consell Comarcal i a la Conselleria de territori per oferir-nos aquesta sessió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari