Dimecres 16 de gener: Integra’ls, Pacte Penedès Marítim i Consell d’alcaldes

Dimecres 16 de gener: reunió d’Integra’ls, signatura del Pacte Penedès Marítim i Consell d’alcaldes al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Avui al matí ens hem reunit les tres parts d’Integra’ls amb una empresa del polígon per entrar dins aquest projecte, amb molt bona rebuda per part de l’empresa. Anem fent passos per la ocupació de les persones més desafavorides!

Al migdia ens hem reunit alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès i Garraf, presidentes dels Consells Comarcals del Garraf i el Baix Penedès, el Delegat del Govern de la Generalitat del Penedès i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell, per la reunió de constitució del Pacte del Penedès Marítim. És un projecte impulsat des dels dos Consells Comarcals i té com a finalitat reduir el greuge de les dues comarques vers l’Àrea Metropolitana, quant a la mobilitat i les infraestructures. El Pacte persegueix, entre altres, arribar a acords per reduir el cost del peatge de la C-32 i aconseguir bonificacions per als usuaris residents a la zona.
Hem signat aquest acte de constitució, per seguir-hi treballant incloent també altres vies de comunicació i el transport públic.
Pacte2Pacte3Pacte1

A les 7 de la tarda torno al Vendrell perquè fem Consell d’alcaldes amb tres punts a l’ordre del dia. Primer ens ha visitat el Sr. Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions iCCBP Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, per presentar-nos el projecte “Servei de promoció i sensibilització ciutadana contra el racisme i les discriminacions”. Un projecte molt interessant que arribarà ben aviat al Baix Penedès.
Després hem parlat del grup de treball per a la promoció d’activitats i projectes estratègics de valor afegit a la comarca i per últim temes d’ocupació actuals, com són la convocatòria del Trefo i de l’Enfeina’t. Un Consell d’alcaldes productiu.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari