Dilluns 14 de gener: facilitem el reciclatge a l’IES Coster la Torre i fem visita d’obres al local de la Miralba

Dilluns 14 de gener: més reciclatge a l’IES Coster la Torre i visita d’obres al local de la Miralba.

Avui, després de quatre dies de covar el fort constipat, torno a la càrrega!
???????????????????????????????
A quarts d’1 del migdia acompanyo a la Leo, regidora de medi ambient i ensenyament, a l’IES Coster la Torre. L’institut no disposa de cubells per reciclar a les aules i, fins ara, separaven el plàstic i el cartró amb capses de cartró. El resultat era de baix reciclatge.
A partir d’aquí, la regidora ha estat organitzant el resultat d’avui: 30 cubells de plàstic i 30 de paper per les aules, a partir d’oferir xerrades als alumnes d’ESO avui i demà sobre la generació de residus i el reciclatge, a través d’una educadora ambiental. De ben segur que a partir de les xerrades i els cubells a classe, augmenta el reciclatge a l’institut!
???????????????????????????????
Aquesta tarda anem, juntament amb la direcció d’obres d’aquest projecte, a visita el local de la Miralba quasi acabat. És un molt bon local pels veïns i veïnes de la Miralba. Un gran orgull veure quasi acabada aquest projecte iniciat el 2016! Una proposta que portàvem al programa electoral de les municipals del 2015.
La Miralba compta amb una Associació de veïns molt activa que, des del gener de 2016 ens han acompanyat a què ben aviat sigui una realitat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari