10 al 13 de gener: dies de fred i grip però també d’obrir la casa a Zolen Films

10 al 13 de gener: dos dies al llit amb grip i dos dies per recuperar-me, compartint la casa amb el grup Zolen Films per un nou curt!
grip
No ens agrada estar malalts, però quan ets al llit amb una simple grip, sense poder-te moure i amb ganes de res, és quan te n’adones que no valorem el bé que estem al dia a dia.
He estat aquests quatre dies sense moure’m de casa. Els dos primers perquè no podia moure’m del llit i els altres dos per recuperar-me el millor possible.
M’he perdut compartir un dinar amb amics i anar al concert de Nadal al Palau de la Música amb l’Associació de Dones la Roca Foradada, però hi haurà altres dies!

ZolenJa fa uns mesos que el Toni Villazan em va comentar que buscava una casa amb una escala de dos o tres pisos bastant ampla i li vam oferir casa nostra. S’ho van venir a mirar i la van trobar perfecte per gravar part d’un nou curt de Zolen Films.
Aquest dissabte a la tarda i tot el diumenge han estat gravant. Com que no m’he mogut de casa, per recuperar-me, he pogut gaudir de part del rodatge i de tot el muntatge, preparació prèvia, il·luminació, maquillatge, …La veritat és que ha estat genial veure aquests grans professionals amb aquest nou projecte, a part, de la seva amabilitat i anar en compte en deixar-ho tot com estava.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari