Dimarts 8 de gener: reunió a la Cambra de Comerç, nova revista de “El Marge” i llibre nou

Dimarts 8 de gener: reunió d’Integra’ls a la Cambra de Comerç de Tarragona, lectura del nou exemplar de “El Marge” i llibre nou.
CambraComerç
Aquest matí hem anat els membres d’Integra’ls a la Cambra de Comerç de Tarragona per explicar el projecte d'”Integra’ls, polígons inclusius” i demanar-los la seva implicació.
Per part d’Integra’ls hi hem assistit en José Carlos Eiriz (director de la Fundació Santa Teresa), l’Isidre Also, secretari general de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), la Míriam Sánchez (directora de la FEGP), l’Arantzazu Longares (tècnica d’ocupació de l’Ajuntament) i jo.
A la Cambra de Comerç ens hem reunit amb la Sra. Laura Roigé, presidenta de la Cambra, el Sr. Daniel Martín, director gerent de la Cambra i el Sr. Josep Oriol Fernández, responsable de formació de la Cambra.
Els hem explicat el projecte Integra’ls i els hem ofert col·laborar-hi oferint formació per les diferents empreses segons les seves necessitats. Ens han donat suport i hi col·laborarem plegats! Una reunió profitosa amb gran implicació per totes les parts.

Per la tarda, a casa, llegeixo El Marge” del 2n semestre de 2018, repartit la setmana passada però que encara no havia llegit. El tema d’aquest “El Marge” és “El canviMarge climàtic: episodis extrems“, molt interessant i actual on queda manifest com afecta qualsevol actuació dels humans al llarg dels anys i com canvia el clima a casa nostra.
Tots els articles són interessants: L'”origen i efectes del canvi climàtic” d’en Josep Ferré, “Anàlisi pluviomètrica 1992-2018” d’en Josep Ma Campanera (i dades d’en Joan Esteve),  acompanyats de l’article de flora “La figuera” d’en Francesc Caralt (de Les Peces-Albinyana) la “Foto denúncia” de la poda indiscriminada als nostres boscos, pel Joan Pros. Hi trobem també els esperats relats d’història local com “El miracle dels traginers al coll de Santa Cristina” d’en Benjamí Català, la foto amb història “Bous, vedells i bèsties grosses” de l’Heribert Ventosa i “Misèria d’aigües” d’en Jordi Ferran i el “Vocabulari oblidat” d’en Joan Pros. També hi ha articles trets d’altres fonts però m’agrada destacar els dels bisbalencs i de la comarca. Amb revistes com el Marge tenim a les mans la riquesa que suposa de coneixement per tots nosaltres. Gràcies a tots els que la feu possible!
Llibre
A la nit començo llibre nouRosa de cendra” de Pilar Rahola, perquè ja he acabat el thriller molt i molt bo d'”Anatomia d’un engany” i amb moltes sorpreses a mesura que avances en la trama. El llibre “Rosa de cendra” és el primer que llegeixo de la Pilar Rahola, ja us explicaré…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari