Dimarts 1 de gener: repàs del 2018 i mirada al 2019

Dimarts 1 de gener: repàs del 2018 i mirada al 2019

1generAvui dia familiar a casa: sofà, dinar, pel·lícula, … i també temps per pensar en el 2018. Un any seguint fent feina i amb molts canvis. La feina, els projectes iniciats a començaments de legislatura, projectes que sorgeixen durant l’any,… han vist els seus fruits des de totes els regidories i ho podeu veure al bloc o la revista municipal o les xarxes socials de l’Ajuntament: camins, racó de la gent gran, Integra’ls, …
Els canvis han sigut per part d’ERC i del PSC/regidora no adscrita, durant el 2018: ERC s’ha quedat sense persones de la llista i ha hagut d’entrar de regidor un senyor del carrer que no havia votat ningú, la regidora del PSC canvia de càrrec de confiança, ERC i el PSC presenten una moció de censura que no tira endavant, el PSC expulsa la regidora del partit i passa a ser regidora no adscrita, en el moment de presentar la moció trec de l’equip de govern la regidora (evident!) i ara són majoria la oposició.
El 2018 és un any on s’ha fet evident el desmembrament i desfeta del grup d’ERC a l’Ajuntament. També hem vistque la promesa d’ERC de fer alcaldessa a la regidora no adscrita amb la moció de censura, la va encegar i que, sense valorar totes les jugades com en una partida d’escacs, va perdre.
Nosaltres ens mantenim i seguim, segurament perquè sempre ens hem presentat a les eleccions per treballar per la Bisbal, primer a la oposició i ara a govern, sempre estem al costat de la gent i aconseguint projectes i propostes bons pel municipi, no ens movem pel poder, pels interessos personals i per aconseguir-ho al preu que sigui i això és el que ens diferencia.
Futbol1
En aquest 2018, amb tot el que ha passat a ERC i PSC/regidora no adscrita, estic orgullosa del meu equip tant a l’equip de govern com amb totes les persones que creuen en el projecte i el fan créixer. La Judith, la Leo, el Feliu i el Pere són grans persones i tinc el privilegi de compartir amb ells aquesta legislatura que mai oblidarem! I estic convençuda que aquest 2019 seguirà amb aquesta línia, per part nostra, Un any que comença amb molta il·lusió, grans reptes i moltes ganes de seguir treballant!

Aquest vespre m’he mirat el “Sense ficció” de TV3 amb “Generació D”. Em fa molta gràcia perquè tinc la mateixa edat, també sóc d’aquesta generació, i com en la majoria de casos les respostes dels 17 anys serien diferents de les d’ara tot i que seguim essent els mateixos. Als 17 anys no m’hagués cregut que avui seria molt feliç treballant al servei dels altres en política municipal i, menys encara, essent alcaldessa! La vida no és com la pensem als 17, 20, 30 ni 40 anys, sinó que l’anem construint dia a dia amb els nostres objectius, les nostres il·lusions, amb la gent que estimem al voltant nostre i que ens ajuden a aixecar-nos quan caiem i sobretot aprenent molt cada dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari