Diumenge 30 de desembre: arribada del Patge, cicle de cinema Gaudí i últim dia del torneig de Nadal de Joventut Bisbalenca

Diumenge 30 de desembre: arribada del Patge Real, cinema Gaudí amb la pel·lícula “Les distàncies”, xocolatada i tercer i últim dia del torneig de Nadal de Joventut Bisbalenca.
Patge4
Patge1A les 11 del matí la pista (= Plaça Pau Casals = l’hort del Jaumet) comença a omplir-se de famílies per participar de les activitats i de l’arribada del Patge Real. Per tercer any consecutiu els nens i nenes poden fer dibuixos per deixar-los en una urna quan vagin a donar la carta al Patge i, abans que marxi, agafa cinc cartes que seran els cinc nens i nenes que pujaran al balcó de l’Ajuntament la nit de Reis per donar-los el dibuix que han fet.
A part, avui també hi ha la Bola de Nadal, on hi podem entrar petits i grans i on uns follets ens expliquen un conte de Nadal. Molt bonic!

A quarts d’1 del migdia arriba el Patge Real i el seu acompanyant, amb dos magnífics cavalls. Tots pugem a donar-los les cartes i al final fem el sorteig.
Patge6Patge5Patge7Patge8

TardaA les 5 de la tarda tornem a la pista per berenar xocolata desfeta i melindros que ens prepara la Puri, està boníssima la xocolata! Comença a arribar gent per la xocolatada i per la Bola de Nadal.Cine

Marxo a 3 quarts de 6 de la tarda per anar al CMC, que avui hi ha pel·lícula del Cicle Gaudí de cinema en català amb “Les distàncies“. Avui la guixeta la porten l’Associació de Dones la Roca Foradada. No em quedo perquè vull anar al futbol fins que s’acabi el torneig.

Futbol2Avui és el tercer i últim dia del torneig de Nadal de Joventut Bisbalenca, avui torneig d’alevins amb 15 equips. Durant tot elFutbol1 torneig han participat un total de 37 equips! Això implica una gran organització i moltes hores de preparació, tot gràcies al jovent de Joventut Bisalenca que són el Joel, l’Otger, el Sergi, el Pau i molts més, amb l’ajuda i suport constant de tota la Junta del club i famílies dels jugadors que han fet de voluntaris els tres dies. Moltes felicitats a tots!
L’escola de futbol base de Guissona han quedat tercers classificats, Sant Cugat Sesgarrigues segon classificat i els campions d’avui l’equip de Torrelles de Foix!
Futbol3Futbol4Futbol5Futbol6Futbol7
Futbol8Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari