Dissabte 29 de desembre: segon dia del torneig de Nadal Joventut Bisbalenca i sopar a Can Gordei

Dissabte 29 de desembre: acomiadem la Tresina, segon dia del torneig de Nadal de Joventut Bisbalenca i sopar al local de Can Gordei amb amics.

Aquest matí enterrem la Tresina, una bisbalenca que sempre la veies a tots els actes i activitats. La trobarem a faltar.Dissabte2

Dissabte1A quarts de cinc de la tarda torno al camp municipal de futbol per veure el segon dia del torneig de Nadal de Joventut bisbalenca, que han començat a les 10 del matí. Avui és torneig de categoria benjamí i, com ahir, molts voluntaris, molts equips i molt bon ambient!
A les 7 de la tarda ja ha acabat, segon dia de torneig impresionant amb jovent treballador i responsable al capdavant!
Avui els guanyadors del torneig són: en Pau d’en FIF Lleida millor jugador, Mario del Pare Manyanet de Reus millor golejador, l’Alejandro de la Canonja CF millor porter, Pare Manyanet de Reus tercers classificats, l’Alcanar Associació Esportiva segons classificats i FIF Lleida campions!
Dissabte3Dissabte4Dissabte5Dissabte6Dissabte7Dissabte8
Del camp de futbol municipal anem al bar del local de Can Gordei per sopar. Com sempre, un gran sopar preparat per la Loli i companyia, i molt ben atesos. Un dissabte complert!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari