Divendres 28 de desembre: Ajuntament, comença el torneig de Nadal de Joventut Bisbalenca, concert a la Vil·la Casals i sopar amb la colla

Divendres 28 de desembre: feines de tancament d’any a l’Ajuntament, primer dia del torneig de futbol de Joventut bisbalenca, concert del 142è aniversari del naixement de Pau Casals i sopar de la colla.

Avui és el dia dels innocents, i no me n’he adonat fins al migdia per algunes notícies poc creïbles!Ajuntament1

Aquest matí he estat preparant i signant apunts de tancament de l’exercici 2018 a l’Ajuntament i preparant també la pròrroga dels pressupostos. No ho deixem tot pel dilluns que ve, dia 31 de desembre, i avui anem avançant feina.
Futbol1
A les 10 del matí comença el Torneig de Nadal de futbol organitzat per Joventut Bisbalenca i hi he anat a mitja tarda i fins al final. AquestFutbol2 torneig és una bona manera d’estrenar les porteries i els dos camps de futbol dins el camp per poder jugar dos partits alhora de futbol set. Joventut Bisbalenca organitza aquest torneig com a últim acte de commemoració del 90è aniversari del club i creieu-me que fa molt de goig veure tot el voluntariat mobilitzat perquè sigui un gran torneig. Moltes felicitats a la junta i la organització del torneig, un jovent valent!
Avui és el torneig dels prebenjamins. S’acaba a quarts de 7 de la tarda, que és quan lliurem els premis: Sergi Ramos de Joventut Bisbalenca com a millor jugador,  Pol del Pla de Sta. Maria com a màxim golejador, Biel del Polinyà com a millor porter, Joventut Bisbalenca com a tercer classificat, Sant Ildefons de Cornellà segon classificat i el Pla de Sta. Maria campió del torneig.
Futbol4Futbol5Futbol6Futbol7Futbol8Coral2

Coral1D’aquí anem cap a la Vil·la Casals, a Sant salvador, per gaudir del concert pel 142è aniversari del naixement de Pau Casals, a càrrec del Cor de veus blanques de l’EMMPAC i del Cor Zòngora, amb Rosa Bertran al piano i la direcció de Montserrat Meneses.
Un gran concert amb peces variades i de gran qualitat, interpretades a la perfecció. Moltes felicitats!

SoparI de Sant Salvador cap al Papiolet, on quedem la colla per sopar. El dia a dia ei el ritme que portem fa que no ens puguem veure tant com voldríem, i hem fixat avui per sopar. Un sopar on ens posem al dia, riem, recordem i ens ho passem molt bé! No hi som tots però tornarem a quedar aviat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari