Dimarts 25 de desembre: dia de Nadal en família i amb un record molt especial pels presos polítics

Dimarts 25 de desembre: dia de Nadal en família.

Avui és Nadal, i el primer pensament és pels presos polítics que, per permetre votar, no podran passar el Nadal amb les seves famílies.

A les 12 del migdia anem a l’església per veure la representació de Nadal que han preparat els nens i nenes de la catequesi, juntament amb les catequistes: Maryen, Yolanda i Ma Montserrat.
Em demanen presentar-ho i ho faig amb molt de gust! Després la narradora ens ho va explicant i surten la Mare de Déu, Sant Josep, dos àngels, pastorets i pastoretes i els 3 Reis. Ho han fet molt bé i, amb la il·lusió en què ho fan, encara més!!

25desembreMissa125desembreMissa325desembreMissa425desembreMissa2

25desembreTióAl migdia dinar de Nadal amb tota la família amb sopa amb brossa i ànec i de postres, torrons i neules. Seguim amb les tradicions i després de dinar, tots fem cagar el tió!

Aquesta tarda és una mica estranya perquè allarguem el tió sense haver de mirar el rellotge pels que cada any anaven a assajar teatre. Enguany poden menjar més tranquil·lament i sense nervis!25desembreTrivial
Quan tothom ha marxat i la cuina i menjador estan recollits, juguem al Trivial familiar mentre païm el dinar.

Acabem el dia de Nadal mirant l’obra de teatre per la televisió “El fantasma de Canterville“, per no perdre la tradició del teatre per Nadal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari