22 i 23 de desembre: audicions de l’escola municipal de música, teatre a la Societat i sortida al Liceu

22 i 23 de desembre: audicions de conjunts de l’escola de música, teatre de Nadal a la Societat i al Liceu

El dissabte 22 de desembre a les 11 del matí, a l’auditori del CMC gaudim de les últimes audicions de Nadal de l’escola municipal de música. Avui amb conjunts de guitarra, de metall i cantada de nadala. Quart dia d’audicions i tot molt i molt bé!
Disabte1Dissabte2Dissabte3

A les 10 de la nit anem a la Societat per gaudir del teatre de Nadal a càrrec de l’elenc teatral de la Societat que, enguany, representen l’obra un dia diferent del de Nadal després de més de 40 anys!
L’obra d’avui és “Dakota” de Jordi Galceran, una obra difícil amb pocs personatges i amb molt text i que avui han brodat! El Marc, la Isa, l’Otger i el Pau ho han fet molt i molt bé!! Tenim un gran elenc teatral amb diverses generacions, amb moltes implicades tant d’actors i actrius, com directora, apuntadors, llum i so, maquillatge, … tothom és important i fa que surti així de bé. Felicitats a tot l’elenc!!
TeatreCartellTeatreTeatre1Teatre2Teatre3

Diumenge 23 de desembre a quarts de 4 de la tarda marxem amb autocar cap al Liceu! És la segona temporada que participem amb el “Liceu al territori” i avui anem a gaudir de l’òpera “L’italiana in Algeri“, una òpera bufa molt divertida de Rossinni amb una ambientació i interpretació brutal, que han fet que les 3 hores passessin ràpidament. Anar al Liceu ja és tot un espectacle per l’edifici i la seva grandesa. Moltes gràcies a la Judith, regidora de cultura, i al Jordi, bibliotecari i arxiver, per la organització i per acostar-nos a l Liceu.
Liceu3LiceuGrupLiceuLiceu2

Un gran cap de setmana cultural!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari