Dimarts 11 de desembre: tarda del Liceu al territori

Dimarts 11 de desembre: matí de reunions i feina a l’Ajuntament i tarda del Liceu al territori.

És la segona edició en què participem en el programa del Liceu al territori, on entitats i Ajuntaments ens hi sumem de manera gratuïta. Participem en el “Liceu a la fresca”, que vol dir que l’any passat vam projectar a la pista l’òpera “Il trovattore” amb un gran èxit de públic. Enguany no hi hem participat perquè coincidia amb la festa d’un dels barris, però el Liceu12019 sí que hi participarem el divendres 28 de juny amb l’òpera “Tosca“.Liceu2
El Liceu al territori és l’altre projecte al que hi participem. Aquest mes de febrer vam anar a visitar, amb guia, el Liceu i el Cercle del Liceu i després a gaudir de l’òpera “Romeo et Juliette“. Ara, el mateix any però una nova temporada, gaudirem el diumenge 23 de desembre de l’òpera “L’italiana in Algeri“.
Avui hem gaudit de l’explicació apassionada d’en Pol Avinyó, del Liceu, amb la projecció d’algun fragment de l’òpera. Moltes gràcies Pol per acompanyar-nos un any més!
Al participar en aquest projecte, ens ofereixen entrades a platea a un preu baix i això ho fa més assequible.  Des de la regidoria de cultura i la biblioteca ens ofereixen aquest servei. Seguim treballant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari