6 a 9 de desembre: dies en família a casa

6 a 9 de desembre: dies en família i de tradicions nadalenques.

Dijous dia 6 de desembre és festa i ens quedem tot el matí a casa endreçant i fent feina. Per la tarda anem a la festa d’aniversari d’un amic del Magí.

Divendres 7 de desembre vaig un parell d’horetes a l’Ajuntament i després cap a casa per fer l’arbre de Nadal i el pessebre! Una tradició que, com moltes famílies, fem cada any per aquests dies. Ens hi posem tots i en una estona ho tenim a punt, mentre escoltem les nadales del Quartet Mèlt.
Per la tarda cap al cine! Anem a veure la pel·lícula “Animales fantásticos. Los crímenes de Grindelwald“. M’ha agradat molt! Ja em va agradar molt la primera i aquesta també.
Pessebre1Arbre2Arbre1Animales fantásticos. Los crímenes de Grindelwald

LlibreDissabte 8 de desembre el matí a comprar per la Bisbal i per la tarda fent feina amb l’ordinador, més feina per casa i sofà amb la família. Aprofito per llegir i m’acabo el llibre d’en Joaquim Forn “Escrits de presó” . Us el recomano, una visió real del que viuen els nostres presos polítics a la presó. Un gran i trist llibre d’on a cada pàgina en surt esperança i anhel per la llibertat.

Diumenge 9 de desembre seguim amb el mateix i epr la tarda tornem a anar al cine per veure “Bohemian Rahpsody“. Sempre m’ha agradat Queen i conec les cançons, però no en sabia res dels orígen i vida dels seus components. Amb aquesta pel·lícula et fas una idea de com va ser la vida del Freddy Mercury i la dels components de Queen, només una pinzellada. M’ha agradat molt la pel·lícula, els actors semblen totalment els músics! I la música de Queen, com sempre, única!

Començo un nou llibre: “Anatomia d’un engany” de Sarah Vaughan. Un thriller del que no n’he sentit a parlar però que segur que està molt i molt bé. Ja us ho explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari