Dimecres 5 de desembre: projecte Integra’ls, mercat amb parada de les 3ines i l’institut, encesa dels llums de Nadal i Ple al Consell Comarcal

Dimecres 5 de desembre: reunió Integra’ls, visita al mercat a les parades de les 3ines i l’institut, encesa dels llums de Nadal i últim Ple de l’any al Consell Comarcal.
Integrals7
Avui a les 9 del matí fem reunió a la Fundació Santa Teresa, amb la Fundació i la Federació Empresarial del Gran Penedès. La reunió és per dos punts, el primer valorar la presentació del projecte “Integra’ls, polígons inclusius” de la setmana passada, d’on en traiem una valoració molt positiva. El segon punt és fixar calendari i reunions de tècnics i amb empreses per iniciar el projecte. Endavant!

InstitutQuan arribo a la Bisbal vaig al mercat. A part de donar-hi una volta, hi vaig per veure dues parades concretes. Dues parades  que no hi són sempre.Tresines
Una és la parada de les 3ines on molta gent ha estat treballant setmanes per poder vendre avui llaços de totes mides, ornaments per l’arbre de Nadal, i més coses, tot per recollir fons pels presos polítics. He comprat llaços i llaços per l’arbre, amb un especial record pels presos que fan vaga de fam.
Després visito la parada veïna a les 3ines, que és la parada de l’institut IES Coster la Torre on hi venen tot el que han fet des de començaments de curs. Hi compro una polsera i dues pinyes pintades per l’arbre. Tenen la feina repartida entre explicar cada producte, dir el preu, comptar i posar-ho tot dins una bossa. Una gran feina!

Llums2A les 7 de la tarda, ara que es fa fosc tant aviat, s’han encès els llums de Nadal a tot el municipi. Fa Nadal i això m’agrada, tot i queLlums1 és el segon any que serà un Nadal amb un regust amarg pel Nadal que han de passar fora de casa els presos polítics i els exiliats. Esperem tenir-los a casa ben aviat, tot i que no serà fàcil quan topes amb un estat que no entén ni vol entendre què és la democràcia i la llibertat d’un poble.

CCBPA les 8 del vespre vaig a l’últim Ple del 2018 del Consell Comarcal del Baix Penedès. Un Ple amb 18 propostes per votar i amb més de 20 punts deoli donar compte. Avui hem aprovat per Ple el pressupost 2019 del Consell comarcal, un pressupost de més d’11 milions d’euros per donar servei a tota la comarca.
Al ser l’últim Ple de l’any, la presidenta ha obsequiat a cada conseller amb un detall: una ampolla d’oli Torclum “Ona”. Quina il·lusió! Oli d’un bisbalenc, el Jordi Pasqual. És una Edició Especial Solidària per a la recaptació de fons per a la investigació de la Microtia ( una malformació congènita del pavelló auditiu, que normalment ve acompanyada per absència del canal auditiu), i el nom d’Ona és per la seva filla. Tots els beneficis d’aquesta ampolla els destina a la Associació Microtia Espanya. Gràcies presidenta per regalar Nadal amb un regal solidari!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari