1 i 2 de desembre: comencem el mes amb la presentació de Joventut bisbalenca per la temporada 2018/19 i el berenar-sopar del PDeCAT amb el David Bonvehí

1 i 2 de desembre: cap de setmana de presentació dels equips de Joventut Bisbalenca i de berenar-sopar del PDeCAT de la Bisbal amb en David Bonvehí.
Miret
El dissabte 1 de desembre sopem coca enramada del forn Miret del Vendrell, gentilesa del Gabriel Miret amb qui vaig sopar la setmana passada en el sopar de 8è d’EGB. Està boníssima!! Moltíssimes gràcies!

El diumenge 2 de desembre al matí, estic convidada a la presentació dels equips de Joventut Bisbalenca de la temporada 2018/19. Un club totalmentJB2 consolidat, amb 12 equips que suposa uns 175 jugadors! No és fàcil de gestionar i aquí la Junta del club hi té un paper clau, que vol moltes i moltes hores de treball sobretot de l’Israel, el Ferran i la Cristina. No m’oblido dels entrenadors i de les famílies que JB3formen part del club i que, faci sol, vent o pluja, són als entrenaments i als partits.
Avui a la presentació també ens ha acompanyat en Josep Vives, vice-president de la Federació Catalana de Futbol amb altres membres de la Federació a Tarragona.
Primer cada equip ha entrat al camp mentre anaven dient el nom de tots els jugadors i s’anaven col·locant. Després els parlaments començant per la Cristina que ha llegit un manifest de denúncia per la violència contra les dones en tots els àmbits i especialment en l’esport. Després hem parlat el Sr. Josep Vives, la regidora d’esporta Leo i jo.
Seguidament hem tallat la cinta per inaugurar els dos camps més petits pintats d’aquesta setmana dins el camp, fet que permet que es puguin jugar dos partits alhora, amb els més petits. Tot són millores pel bon funcionament.
Després de les presentacions i inauguració, anem a les grades per veure els partits de futbol.

JB1JoventutBisbalencaJB4

Al migdia anem a dinar a l’Ull de Llebre que, com sempre, és exquisit!Pdecat2

Pdecat1I a les 6 de la tarda cap a la Societat per preparar el berenar-sopar del PDeCAT. El grup hem llogat la sala per fer el tradicional berenar del PDeCAT abans de les festes de Nadal.
A quarts de 8 del vespre han començat a arribar les més de 90 persones que estaven apuntades. Avui tenim el goig de comptar amb la presència del president del partit en David Bonvehí, la presidenta comarcal Olga Navarro i el president de la vegueria Penedès Jaume Casañas.
Abans de començar a menjar he demanat un fort aplaudiment en suport d’en Jordi Turull, que ahir va començar una vaga de fam per denunciar el bloqueig del Tribunal Constitucional davant la possibilitat d’anar a la justícia europea dels Drets Humans. En Jordi Turull va venir fa just 4 anys a la Bisbal, a presentar-me a mi com a candidata a les municipals del 2015. A partir d’aquí havíem anat coincidint, és una gran persona!Pdecat3
Berenem aperitiu, pa amb tomàquet i embotits, gelat, aigua vi, cava i cafès, tot preparat i servit pel grup del PDeCAT de la Bisbal.
Després és el moment dels parlaments per part del David, l’Olga, el Jaume i jo, parlant de la Bisbal, el projecte de municipi construir i el projecte de continuïtat.
Un vespre molt agradable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari