Divendres 30 de novembre: reunions informatives de la RLT, decoració nadalenca a l’escola i 4rta Nit de la Xarxa

Divendres 30 de novembre: acabo el mes amb matí de reunions informatives a tots els treballadors de l’Ajuntament sobre la RLT (Relació de llocs de treball), tarda col·laborant amb l’escola per decorar-la per Nadal i vespre i nit a la 4rta edició de la Nit de la Xarxa.
Ajuntament1
Segons normativa tots els Ajuntaments han de tenir RLT, que és on es defineixen cadascun dels llocs de treball (estiguin coberts o no) descrivint-ne les tasques, posant a quin grup i subgrup estan incorporats, si són laborals i funcionaris,retribució, … i a l’Ajuntament encara no ho teníem.
En aquesta RLT s’hi descriu quin Ajuntament necessitem i, per tant, s’hi estableixen nous llocs de treball. Una vegada la RLT està aprovada, es desenvolupa en varis anys, ja que no podem treure a concurs totes les places necessàries de cop.
Fa uns mesos que vam contractar una empresa especialista perquè ens la redactés i avui hem fet diverses reunions amb tots els treballadors i treballadores per explicar en què consisteix. Cal deixar molt clar, perquè és així, que tothom seguirà cobrant el mateix! Es tracta d’endreçar i de preveure les necessitats immediates i futures.escola2
Anem per bon camí!
escola1
A les 3 del migdia sóc a l’escola Ull de Vent, a la classe del Magí, per col·laborar amb altres mares en la decoració de la classe i l’escola. Avui hem decorat uns triangles per confeccionar un arbre de Nadal que hem penjat a la paret del passadís. Tots els pares i mares que hi hem pogut anar, hem estat de 3 del migdia a quarts de 5 de la tarda a les classes dels nostres fills. Ja fa anys que ho organitza l’escola i és molt gratificant participar-hi. Després de decorar tots els triangles i penjar-ho a la paret, ha quedat superxulo!!

Xarxa1Al vespre vaig cap al Restaurant Xaloquell per assistir a la 4rta Nit de la Xarxa, organitzat per la Xarxa Emprenedora i per reconèixer l’excel·lència en diferents categories empresarials i també per fomentar l’estímul emprenedor.Xarxa2

La Xarxa Emprenedora, al Vendrell, és un projecte de cooperació entre empresaris i emprenedors format per més de 300 firmes de la comarca del Baix Penedès.
Arribo a quarts de 8 del vespre i, després de la benvinguda, ve l’animació “Que no ens amarguin la nit” amb el monologuista Edu Mutante (que va vaig veure actuar aquest estiu a Can Gordei) i l’artista Dani Orviz (sorprenent amb la seva poesia!).
Sopem, tot molt bo com sempre al Xaloquell, i el lliuren els Guardons Benjamí 2018 en les categories d’actitud emprenedora, de compromís amb la formació, d’iniciativa social, de trajectòria empresarial i d’innovació empresarial. El Guardó Benjamí de compromís amb la formació va ser per Idiada per la promoció d’un nou cicle formatiu dual. Un gran honor que un trosset d’Idiada sigui de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari