Dimecres 28 de novembre: reunions, recollir premi d’un sorteig de la Fira del Vendrell de Medifiatc i sopar de dones amb la Consellera Laura Borràs

Dimecres 28 de novembre: reunió de valoració de presentació d’Integra’ls, reunió amb l’enginyer pel seguiment del manteniment i arreglar les avaries de l’empre concessionària del servei d’abastament d’aigua, recollir el regal del sorteig de la Fira del Vendrell i sopar de dones amb la Consellera Laura Borràs a Barcelona.
Integrals7
Al matí, juntament amb la tècnica d’ocupació, valorem la presentació d’ahir del projecte Integra’ls i dels inputs que vàrem rebre per part dels assistents. Comencem a fixar planificació per seguir amb el projecte i establir calendari amb els altres dos socis de projecte.

Després d’aquesta reunió, una altra reunió amb l’enginyer contractat per fer el seguiment del manteniment a realitzar i les avaries a reparar per part de l’empresa concessionària del servei d’abastament d’aigua. Estic molt satisfeta d’aquest servei perquè ja es veuen resultats, que és millora en el servei al municipi.Medifiatc

Al migdia vaig cap al Vendrell a Fiatc, per recollir el regal que m’ha tocat del sorteig que van fer a l’estand de Medifiatc a la Fira del Vendrell. Em va fer molta il·lusió quan em van trucar per dir-m’ho! Recullo una bateria de cuina!
Sopar1
Al vespre la Judith i jo marxem a Barcelona a un sopar de dones del PDeCAT amb la Consellera de Cultura de la Generalitat Laura Borràs. Un sopar on xerrem, riem, solucionem el país i el món i compartim experiències municipals. Tot un luxe compartir aquest sopar amb la Consellera i amb persones com la Judith, l’Esther, l’Eva, la Remei, la Montse, … A esperar el proper sopar!!

Sopar4Sopar3Sopar2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari