24 i 25 de novembre: cap de setmana cultural, d’aniversari, de retrobament de companys d’EGB i reivindicatiu

24 i 25 de novembre: cap de setmana cultural, d’aniversari, de retrobament d’amics i de commemoració del dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

Dissabte 24 de novembre al migdia, anem a dinar a l’Ull de Llebre per celebrar l’aniversari del Magí. Un dinar exquisit, com sempre!
Cine1Cine2
Per la tarda cap al CMC, per veure el documental “El Petitet” dins el Cicle Gaudí de cinema en català. Un documental totalment recomanable, amb molta força, que descriu com es fa realitat una promesa que fa el Petitet a la seva mare. Una història sobre el món dels gitanos catalans i la rumba catalana. Si teniu ocasió de veure-la, no us la perdeu!
Avui qui s’encarrega de la guixeta és la Colla Castellera els Bous, gràcies!

EGB2Al vespre vaig cap a Barcelona per sopar amb la classe de 8è d’EGB del Col·legi Residència Arboç. Fa més de 25 anys queEGB3 s’organitzen sopars per retrobar-nos, jo no he anat a tots però sí que vaig a tots els que puc. Avui és un sopar especial perquè ens reunim al restaurant d’en Fermí Puig a Barcelona, organitzat per l’Alfred Romagosa soci i maitre del restaurant.
Estem al reservat del restaurant i som el Gabriel, el Francesc, la Monique, el Javier, la Caroline, l’Aureli, l’Alfred, el Lluís (professor), l’Aurora i jo. Fa 31 anys que vam acabar 8è i tots hem seguit camins diferents a la vida i poder-ho compartir no té preu! Sopem de meravella, xerrem, riem i estem tant a gust que marxem molt tard!
Una vetllada inoblidable!!

Diumenge 25 de novembre comencem anat a la bolera per celebrar l’aniversari del Magí amb els seus amics i amigues. Juguen a la bolera i després a esmorzar. Gaudeixen d’allò més!
boleraaniversari
Al migdia cap al CMC pel sopar que organitza l’Associació de Dones la Roca Foradada per commemorar el Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.
El dinar és una fideuà preparada per l’Ull de Llebre, amb un aperitiu primer organitzat per l’Associació. Després de dinar nenes i dones de diferents edats llegeixen textos inspirats en el sentiment de les dones que pateixen violència de gènere. Les sòcies i filles de sòcies que llegeixen són: Míriam, Mireia, Nora, Antònia, Felissa, Tresa, Rosa A., Judith, Rosa S., Victòria i Tònia. Acabo llegint el manifest conjunt entre les 4 diputacions, l’ACM i la FMC.
Dones1Dones3Dones2Dones4Dones8Dones10

Dones5Dones6Dones7Dones9Dones11Dones12Dones13

concertEl diumenge encara no s’acaba i a quarts de 7 vaig cap a l’església per gaudir del concert de l’Orfeó de Sabadell, organitzat per les Corals Antistiana i Santa Maria. Un gran concert per les veus i la magnífica direcció. Toquen des de peces clàssiques fins a gospel i cançó catalana. Una gran tarda!

Un cap de setmana intens!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari