Divendres 23 de novembre: última sessió de la VIII edició de les Matinals Prat de la Riba, assemblea de l’Associació de Dones la Roca Foradada i assemblea de la Societat

Divendres 23 de novembre: matí a l’última sessió de la Matinals Prat de la Riba de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i vespre a l’assemblea general de l’Associació de Dones la Roca Foradada i a l’assemblea general de la Societat.

TrenA quarts de 8 del matí, la Judith i jo agafem el tren per arribar a les 9 a la seu de l’ACM per assistir a l’última sessió de la VIIIACM1 edició del seminari d’actualització per a electes local de les Matinals Prat de la Riba. Sort que hi anem les dues i anem xerrant, perquè amb la son que portem d’anar a dormir tard per la Nit del Turisme, encara ens passaríem la parada!
Vam començar amb la primera sessió el divendres 23 de març amb temes de mediambient i cada dos mesos (menys juliol i agost)hem tingut una sessió. Avui és l’última amb el títol “Govern local i polítiques públiques”, començant amb l’actualització legislativa i jurisprudencial a càrrec del Sr. Xavier Uriós. A continuació el Dr. Carles Ramió amb “Procés de canvi de les organitzacions públiques: models organitzatius i funció pública directiva a les entitats locals”, seguint amb en Joaquim sobre la “participació ciutadana a l’administració local” i acabem amb el Dr. Òscar Prieto amb “polítiques d’immigració i implicació dels ajuntaments en la memòria social”. Ha estat una sessió molt filosòfica i molt interessant! La formació dels càrrecs electes hauria de ser obligatòria, ja que formant-se estàs més preparat per servir millor a la ciutadania i gestionar millor el municipi.Done

A les 9 del vespre vaig a l’assemblea de l’Associació de Dones la Roca Foradada, com a sòcia, on expliquen tot el que s’ha fet aquest any, passar comptes, … i fem la votació pel canvi de junta. Votem canviar la meitat de la Junta, escollint-ne la meitat que són set. Són una entitat molt activa que sempre participen en tot.
Després de l’escrutini surt el resultat on s’incorporen a la Junta (algune repeteixen) la Puri, la Ruth, la Milena, la Ma Montserrat, la Roser, la Ma Carme i la Victòria. Molts ànims i a seguir treballant com ara!
Societat
Sortint de l’associació de Dones anem cap a l’assemblea de la Societat, com a sòcia, on també votem canviar la meitat de la Junta que són sis. Després de llegir l’acta anterior i algun tema més, passem a votació. Després de l’escrutini els nous membres de la Junta són l’Albert, el Jordi, el Josep, l’Anna Ma, la Lali i el Cisco. Endavant a seguir treballant!
Acabem de la millor manera que és menjant coca i bevent una copa de cava!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari