17 i 18 de novembre: dissabte a la tarda a l’Esplai i diumenge a la tarda a la xerrada d’en Jordi Puntí Garriga

17 i 18 de novembre: cap de setmana de visita a l’Esplai i de xerrada d’en Jordi Punti
Esplai
Dissabte 17 de novembre per la tarda anem a visitar l’Esplai. Primer anem pels carrers i després, quan es comença a fer fosc, cap al local social. Hi ha molta gent i aprofitem per saludar i parlar amb els veïns i veïnes, la junta que també hi són. Una gran tarda!
Jordi2
Diumenge 18 de novembre per la tarda vaig a la xerrada que ha organitzat l’Associació de Dones la Roca Foradada en commemoració del dia internacional de la violència vers les dones, que és diumenge que ve però que l’Associació comença avui a commemorar.
Organitzen una xerrada amb el títol “Trencar el gel. Veus de dona a la literatura catalana” a càrrec d’en Jordi Puntí.Jordi1
El Jordi Puntí i Garriga és nascut a Manlleu i està llicenciat en filologia romànica i és escriptor, traductor i articulista. La seva mare era filla de la Bisbal i el seu pare és fill de bisbalenc. La veritat és que a l’auditori hi ha molta família d’en Jordi! L’Associació m’encarrega que faci la presentació i accedeixo amb molt de gust!
Jordi3En Jordi Puntí ha publicat 7 llibres des del 1998 fins ara: “La pell d’armadillo”, “Animals tristos”, “Set dies al vaixell de vapor”, “Això no és Amèrica” i “Tot Messi, exercicis d’estil”. Ha guanyat nombrosos premis amb alguns dels seus llibres.
Ens fa una xerrada sobre les dones escriptores, una xerrada amena i molt interessant que passa per Víctor Català (Caterina Albert) i Mercè Rodoreda i acaba amb Gemma Ruiz i Eva Baltasar.Jordi4
Ha estat poc més d’una hora que s’ha fet curta!
Ja l’hem convidat a què torni a venir a parlar dels seus llibres. A l’acabar l’Associació de Dones ens obsequien amb cava i coca de les escales (família d’en Jordi!). Moltes gràcies a tota la Junta de l’Associació per aquesta gran tarda que hem passat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari